Качество на картината на телевизорите Philips

Перфектна картина

Philips TV 4K Ultra HD TV

Ultra HD срещу Full HD

 

Телевизията с висока детайлност се предлага в две форми. Ultra High Definition (UHD) и Full High Definition (FHD). С FHD можете да се насладите на вашата картина с до 1080p разделителна способност и 2 милиона пиксела. В комбинация с нашите технологии за обработка на картината от Philips това постига отлично качество на картината. UHD 4K TV подобрява разделителната способност четири пъти, давайки ви възможно най-доброто с невероятни детайл и дълбочина.

без Ultra HD with Ultra HD

Вълшебното число е четири

Елементи на качество на картината на телевизорите Philips

Във всеки един от нашите телевизори има иновативна технология, работеща усърдно да създаде най-доброто качество на картината. Всяка от тях се фокусира върху четирите елемента, които окото може да възприеме: движение, контраст, цвят и рязкост.

 

Комбинирани нашите системи за качество на картината създават невероятна картина без значение от източника или качеството. Така че дали гледате YouTube, или Netflix, те и двете са визуално зашеметяващи.

P5_logo

Представяме ви видео процесора за подобряване качеството на картината P5 на Philips. Тя цифрово оптимизира всичко, което гледате, увеличавайки драстично мощността за обработване на картината на вашия телевизор с невероятните 50%. Сега ще се наслаждавате на най-тъмното черно, най-искрящото бяло и най-реалистичните цветове, както и на изключително рязка картина – всеки път и от всеки източник.

 

Видео процесор P5. Наличен с нашите нови серии 7500 и 9000.

Движение

Напълно естествено гледане

 

Когато обичаш да гледаш екшън филми, само най-доброто качество е приемливо. Perfect Natural Motion е наградена технология за подобряване на движението на Philips, която използва мощност за обработка на 4 милиарда пиксела, за да предотврати накъсването, доставяйки ви съвършена картина: с ненадмината рязкост и гладкост, възможно най-гладката картина.

Контраст

Philips TV Micro dimming premium

Тъмнината излиза на светло

 

Micro Dimming Premium оптимизира контраста на вашия телевизор чрез специален софтуерен алгоритъм и авангардна подсветка. Благодарение на софтуер, анализиращ картината в 6400 различни зони и Direct LED подсветката с отделно регулируеми сегменти, контрастът е оптимизиран до най-тъмните черни и най-светлите бели тонове. Така ще се насладите на жива картина с невероятен контраст и качество.

Philips TV Local contrast

Жив реализъм

 

Local Contrast е допълнително подобрение за контраста на видеото, което работи с Micro Dimming, за да подчертае фини детайли. Сложният анализ на картината подобрява локално детайлите в тъмните области, вместо на целия екран. Чрез независимото насочване на светлината към различни части на екрана се създава реалистична картина с чисто бяло, като запазвате нивата на черното.

Цвят

Повече цвят от всякога

 

Philips Premium Color комбинира панел с разширен цветови обхват (85%) с обработка на 4 трилиона цвята. С такава висока цветова разделителна способност и превъзходната наситеност на цветовете ще забравите, че изобщо гледате екран.

Philips TV Ultra HD и Ultra подобряване на качеството на разделителната способност

Острота

Всичко е невероятно

 

Насладете се на картина с качество като Ultra HD на всичко което гледате с технологията за подобряване на картината Ultra Resolution от Philips – дори и когато не е от Ultra HD източник. Насладете се на подобрена рязкост, дълбочина на възприятие, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

Висок динамичен обхват (HDR)

Дава живот на картината пред очите ви

 

High Dynamic Range осигурява чувствително по-различно визуално изживяване. С удивителна яркост, несравним контраст и завладяващ цвят, картината оживява с много по-голяма яркост, като същевременно представя много по-дълбоки, по-изразени нюанси на черното . Това прави по-пълна палитра от богати нови цветове, невиждани преди в телевизор, което ви дава визуално изживяване, което ангажира сетивата ви и вдъхновява емоции. Идеален за любители на киното и филмови запалянковци!

без HDR with HDR

Да се социализираме

Facebook

 

Харесайте нашата официална страница на Philips TV във Facebook за последните новини, съвети и актуализации.

YouTube

 

Гледайте последните ни кратки филмчета, сътрудничества и официални съобщения сега.

Instagram

 

Споделете мислите си за Ambilight – използвайте #Ambilight @philipstelevision

*Показаните модели телевизори и спецификации са в зависимост от държавата и е възможно да се различават

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ и други марки са търговски марки на Google Inc.