Вижте повече долу

Безкабелна прахосмукачка Philips AquaTrio Серия 9000

Решението за хигиенично чист дом е тук*

AquaTrio от серия 9000

*Единственото безкабелно решение с 3 конфигурации (само сухо, сухо и активно мокро почистване, ръчна прахосмукачка); отстраняване на множество типове замърсявания, включително разлети течности; постоянно самопочистващи се четки.

Усъвършенствана система 3 в 1 за бъркотията, която съвременният живот може да ни поднесе

Сухо и мокро почистване

Система за едновременно сухо почистване и активно измиване на пода


Накрайникът AquaSpin засмуква замърсяванията, като едновременно с това осигурява и активно измиване на твърди подови настилки, като ефективно премахва до 99,9% от бактериите* с едно минаване.

  Постоянен приток на чиста вода и 2 ултрамеки микрофибърни четки с висока скорост на ротация, гарантират, че всяка част от пода ви се почиства хигиенично винаги с чиста вода.

* Тествана с бактерии Staphylococcus aureus, в конфигурация за сухо и мокро почистване (интензивна програма), използвайки само вода.

Сухо почистване

Усъвършенствано сухо почистване

Улавя до 98% от праха и замърсяванията с всяко движение**

Дълго време на работа в турбо режим: макс. 25 мин***

Изключителна маневреност и дълбок обсег, дори при ниски мебели

LED светлините в накрайника разкриват скритите замърсявания

** В конфигурация само за сухо почистване, върху твърди подови настилки. Вътрешен тест за улавяне на груби замърсявания

*** 25 мин: Важи за турбо режим, конфигурация само за сухо почистване.

Ръчен

Ръчна прахосмукачка за допълнително удобство


Конфигурацията само за сухо почистване може лесно да се трансформира от вертикална прахосмукачка в удобен ръчно преносим уред за лесно почистване на тапицерия, рафтове и повърхности на мебели. Може да бъде особено удобен за труднодостъпни зони и бързо почистване в дома и в автомобила.

Едновременно сухо почистване и активно измиване

Безкабелна прахосмукачка Philips AquaTrio от серия 9000
Патентована технология с четки с висока скорост на въртене

Патентована технология с четки с висока скорост на въртене и с постоянен приток на чиста вода, позволяваща самопочистването им.

AquaSpin

Накрайникът AquaSpin осигурява сухо почистване и активно измиване на твърди подови настилки, като ефективно премахва до 99,9% от бактериите* с едно минаване.

Постоянен поток от чиста вода

Постоянен поток от чиста вода, доставяна от специален резервоар, се освобождава на пода и веднага се всмуква обратно от двете мощни четки. Никога повече няма да се налага да носите тежка кофа за моп или отново да забърсвате пода с вече използвана, мръсна вода от мопа!

Система Aqua Diffusion

Системата Aqua Diffusion веднага заключва мръсната вода в отделен контейнер. Благодарение на това тя може да се изхвърли лесно, без да се налага да докосвате мръсотията.

AquaTrio серия 9000 3 в 1

Изключителна гъвкавост благодарение на безкабелния 3 в 1 модул: Лесно превключване от конфигурация за сухо и активно мокро почистване към такова само за сухо почистване.

Накрайник със светодиодна светлина

Специално създадена конфигурация само за сухо почистване с LED светлини - за прецизно и мощно събиране на до 98% от праха и замърсяванията при всяко движение.

Съхранение, което пести пространство

2 в 1 докинг станцията позволява да съхранявате AquaTrio и нейните аксесоари на едно място и осигурява възможност за автоматично самопочистване на устройството и четките.

Дигитален LCD екран

Дигиталният LCD дисплей ви дава цялата информация, от която се нуждаете по време и след почистването. 

Без повече бъркотия

Почиствайте всичко

Какво има в кутията?

Единствената безкабелна прахосмукачка с 2 патентовани, високоскоростни и постоянно почистващи се четки

Ревюта

Какво казват другите за Philips AquaTrio Серия 9000

Отзиви

Допълнителна гаранция

Насладете се на 5-годишна гаранция на мотора

 

Регистрирайте продукта си в рамките на 3 месеца от закупуването и се насладете на 5-годишна безплатна гаранция на мотора!

Помощ

Как можем да ви помогнем?

Често задавани въпроси

Може ли уредът да събира мръсотия и да изсмуква разлети течности едновременно?

Уникалният накрайник AquaSpin едновременно осигурява сухо и активно мокро почистване за вашите твърди подови настилки, като улавя всички видове замърсявания, включително течности, и се справя ефективно с петна, за да премахне до 99,9% от бактериите* с едно минаване. Технологията за мокро почистване с две бързо въртящи се четки работи както в предната, така и в задната част на накрайника, за да е ефективна при всяко минаване, като събира мръсотията от двете страни.

*Тествана с бактерии Staphylococcus aureus, в конфигурация за сухо и мокро почистване (интензивен режим), използвайки само вода

Трябва ли първо да извърша сухо почистване преди мокрото?

Върху килими и черги използвайте конфигурацията само за сухо почистване. За вашите твърди подови настилки можете да използвате конфигурацията за сухо и мокро почистване, тъй като накрайникът осигурява сухо и мокро почистване, за да улови всички видове замърсявания, включително течности и петна. Няма нужда да минавате с прахосмукачка на сухо преди това! Ако твърдите подови настилки не се нуждаят от мокро почистване, просто използвайте конфигурацията само за сухо почистване, която включва LED светлини и технология PowerCyclone 12 за прецизно и мощно събиране на мръсотия.

Какви видове подови настилки са подходящи за уреда?

Безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio за сухо и мокро почистване от серия 9000 е усъвършенствана система 3 в 1, създадена за бъркотията и разлетите течности, които съвременният живот може да ни поднесе. Тя е проектирана да осигури цялостно, хигиенично почистване във вашия дом и за различни видове подови настилки*.
 

  1. Конфигурацията за сухо и мокро почистване осигурява едновременно сухо и активно мокро почистване за вашите твърди подови настилки с помощта на уникалния накрайник AquaSpin с две мощни четки.

  2. Конфигурацията за усъвършенствано сухо почистване е предназначена за цялостно почистване без вода. Лесно променете системата към конфигурация само за сухо почистване за събиране на мръсотия от всички ваши твърди и меки подови настилки, като килими.

  3. Преносимата ръчна прахосмукачка е идеална за лесно почистване на тапицерия, рафтове и повърхности на мебели, като същевременно е перфектна за бързо почистване в дома или в автомобил.
     

* Дървен под: Уредът е подходящ само за неабсорбиращи подове

Мога ли да използвам безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio на деликатни подове?

Ако в момента почиствате редовно твърдите си подови настилки с мокър моп без никакви проблеми, значи безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio също е подходяща. Конфигурацията за сухо и мокро почистване включва микрофибърни четки за премахване на мръсотия, петна и разлети течности ефективно, като същевременно е нежна към повърхността. Ако не сте сигурни дали подът ви е обработен, за да е водоустойчив, моля, консултирайте се с производителя дали можете да използвате вода за почистването му. 

Мога ли да използвам препарат за почистване на под с моята безкабелна прахосмукачка Philips AquaTrio?

Препоръчваме да използвате оригиналния разтвор за почистване на под XV1792/01 на Philips, който представлява течност с образуване на лека пяна, която може да се разреди във вода.

Резервоарът за чиста вода има капацитет от 450 мл, така че трябва само да добавите няколко капки (10 мл за всяка употреба) от препарата за почистване на под във водата.

Как да съхранявам безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio и какъв е размерът, когато се съхранява?

Безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio за сухо и мокро почистване от серия 9000 може да се съхранява удобно в станцията за след почистване и съхранение, така че винаги да е чиста, заредена и готова за следващата ви сесия на почистване.

Размери: 
– Станция за след почистване и съхранение = Д 48 x Ш 34,5 x В 52 см 
– Конфигурация за сухо и мокро почистване = Д 25 x Ш 27 x В 114 см 
– Конфигурация само за сухо почистване = Д 30 x Ш 26 x В 118 см

Мога ли да използвам конфигурацията за сухо и мокро почистване за килими и черги?

За килими използвайте конфигурацията само за усъвършенствано сухо почистване. Не използвайте конфигурацията за сухо и мокро почистване, тъй като има накрайник AquaSpin, който е подходящ само за твърди подови настилки.

Колко тежи безжичната прахосмукачка Philips AquaTrio за мокро и сухо почистване?

Ако преди сте използвали обикновена прахосмукачка и традиционен моп, ще ви отнеме много малко време, за да свикнете да замените и двете с безжична прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Устройството тежи само 4 кг, за разлика от повечето прахосмукачки с контейнер с торба, които могат да бъдат над 5 кг. Освен това ще се насладите на предимството, че нямате тежка кофа за мопа, която да носите наоколо, и не се налагат трудни маневри с мопа, които да тестват формата ви! Благодарение на изключителната си маневреност и дизайна на накрайника, той ще се плъзга по вашите подове с лекота, без да е необходимо повдигане. Освен това намалява усилията като цяло, тъй като няма нужда първо да почиствате с моп, а след това с прахосмукачка – безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio прави и двете едновременно.

– Конфигурация за сухо и мокро почистване = 4,2 кг
– Конфигурация само за сухо почистване = 3 кг

Достатъчно ли е времето за работа, за да почистя целия си дом?

Безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio има мощна литиево-йонна батерия от 25,2 V, която работи до 45 минути** за почистване. Едно пълно зареждане на батерията може да покрие до 185 м2 подова повърхност*** по време на вашата сесия на почистване.

Удвоете времето за работа до 90 минути** наведнъж с допълнителната батерия (включена с XW9385/01 или се продава отделно).

** В нормален режим, конфигурация само за сухо почистване ***изчислено покритие въз основа на стандарт IEC 0,5 м/сек тестова скорост

Възможно ли е да се смени батерията или да се закупи допълнителен пакет батерии?

Да, безкабелната прахосмукачка Philips AquaTrio има сменяема батерия. Можете да удвоите времето за работа на уреда с допълнителна литиево-йонна батерия, която се предлага като аксесоар (XV1797).

Каква поддръжка е необходима, за да се поддържа оптималната работа на уреда?

Цифровият LCD дисплей ви дава цялата информация, от която се нуждаете както по време, така и след всяка сесия на почистване. Той ви напътства с актуализации на живо относно поддръжката, режимите на почистване, състоянието на батерията и много други.

Докинг станция
След като сесията ви на почистване приключи, просто поставете уреда върху докинг станцията за автоматизиран цикъл на самопочистване, който изплаква напълно уреда и четките. След като приключите, можете да съхранявате цялата система, включително четките, заедно, така че да е чиста и готова за следваща употреба.

Винаги чиста и лесна за поддръжка
Можете да извадите резервоара за мръсна вода, за да изпразните съдържанието по всяко време, без да се налага да докосвате събралата се мръсотия.

Смяна на филтър и четка
За да поддържате оптималната работа на вашия уред, препоръчваме да сменяте филтъра и четките на всеки 6 месеца.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.