1
Приложение Philips Air+

Приложение Philips Air+

Вашето интелигентно решение за чист въздух.

Приложението Clean Home+ вече е Air+.

Контролирайте въздуха, докато сте у дома или навън. Заедно с вашия свързан пречиствател на въздух Philips приложението Air+ осигурява интелигентно изживяване, което гарантира, че дишате чист и здравословен въздух.

Изтеглете приложението Philips Air+

Приложение Air+ – вашето интелигентно решение за чист въздух
Икона за адаптивност, стълбовидна диаграма

Адаптивно

Приложението следи всички вътрешни и външни замърсители и автоматично коригира начина на работа на вашия пречиствател на въздух, така че не е нужно да се ангажирате с това.

Икона за управление, ръка, която държи мобилен телефон с дистанционен сигнал

Контрол

С Air+ управлявате устройствата у дома дистанционно и получавате известия за всички замърсители във въздуха, включително фини прахови частици, алергени и газове.

Икона за насоки, стрелка по посока на часовниковата стрелка около календар

Насоки

Винаги ще имате налична информация за качеството на въздуха от изминали периоди до настоящия момент. И ще разполагате с пълен контрол върху това да дишате чист и здравословен въздух.

Приложение Philips Air+, екран на телефон с функционалност с изкуствен интелект

Режим Auto Plus, захранван от изкуствен интелект (AI)


Най-находчивият начин да подобрите качеството на въздуха, който дишате у дома. След като включите Auto Plus режима, устройството ви вече не реагира просто на показанията на сензора, а анализира данните за въздуха на открито, размера на помещението и поведенческите модели, за да увеличи максимално производителността си, като същевременно поддържа консумацията на енергия и нивото на шум до минимум. Седнете, отпуснете се и се наслаждавайте на всички предимства на чистия въздух, без да се замисляте.

Оптимална производителност, семейство, седящо в хола

Оптимално представяне

 
Калибрира ефективността на почистването в зависимост от средата (размера на помещението) и я подобрява, когато усвои поведенческите модели.

Намалени нива на доловимия шум, спящо дете

Намалени нива на доловимия шум

Поддържа нивата на доловимия шум до минимум, тъй като научава навиците ви на използване на устройството и знае кога трябва да превключи към тих режим.

Минимална консумация на енергия, изображение на продукта Nala

Минимална консумация на енергия

Гарантира, че устройството работи икономично, така че да пестите енергия и да удължите живота на филтъра.

Разгледайте всички уникални функции на приложението Air +

Телефонни екрани с качество на въздуха в приложението Philips Air+

Контролирайте въздуха, който дишате, докато сте у дома или навън


Превключвайте безпроблемно между различни режими, скорости на вентилатора и други функции, за да приспособите настройките на устройството към вашите нужди. Чудесно за управление на вашето устройство, дори когато отсъствате.

Приложение Philips Air+, данни за качеството на въздуха на телефонни екрани

Данни в реално време за достигане до същността на качеството на въздуха на закрито

 

Благодарение на сензорите на смарт устройствата Air+ ви предоставя данни за качеството на въздуха в помещенията в реално време.

От снимки с високо качество до подробни изгледи – всички данни са достъпни за вас до една година назад. Включена е повече информация за всеки замърсител и причините за него, така че да можете да вземате добре информирани решения за въздуха на закрито.

Телефонни екрани, показващи данни на открито в приложението Air+

Актуална информация за качеството на въздуха на открито

 
Тъй като качеството на въздуха на открито може да окаже голямо влияние върху нивата на замърсяване в помещенията на закрито, Air+ включва и цялостен преглед на показанията на въздуха на открито в реално време.

Освен това Air+ предоставя бърза справка за текущото време на всяко място. Можете да добавите до пет града, за да сте в течение на условията за качество на въздуха наблизо и далеч.

Екран на приложението Philips Air+ с препоръки за статии

Бъдете информирани със съдържание, съобразено с вашите нужди

 
Статиите в Air+ са пълни с информация за често срещани замърсители, сезонни алергени и съвети за това как да използвате максимално своя пречиствател на въздух.

Различните теми са изложени в кратки статии на достъпен език, което ви позволява да вземате по-интелигентни решения относно целите и нуждите си, свързани с качеството на въздуха.

Приложението Philips Air+

Персонализирайте своя пречиствател на въздух Philips с любимите си рутинни процедури, част от вашия умен дом

Опростете управлението на своя пречиствател на въздух Philips с гласа си, като използвате Amazon Alexa или Google Home*. Просто кажете: "Turn air purifier on" или "What is the air quality in living room?". Интегрирайте устройството с любимите си рутинни процедури, част от вашия умен дом, така че то винаги да осигурява чист въздух, когато е необходимо.


* Наличността на Alexa и Google Home зависи от местоположението ви.

Лого – Работи с Google Home
Лого – Работи с Amazon Alexa

Свържете вашия пречиствател на въздух с приложението Air+

Нашата свързана гама:

Научете повече

Получете отговори на най-често задаваните въпроси

Досега използвах приложението Clean Home+, защо се промени на Air+?

Приложението Air+ е обновена и усъвършенствана версия на предишното приложение Clean Home+ с по-интуитивни, персонализирани и удобни функции и потребителски интерфейс.

Каква операционна система поддържа приложението Air+?

Приложението Air+ може да бъде инсталирано на операционна система, по-нова от iOS 11 или Android 6.0.

Не мога да свържа пречиствателя на въздух Philips с приложението Air+.

Моля, проверете по-долу за потенциални проблеми и опитайте отново да сдвоите своя пречиствател на въздух с приложението:

  • 5 GHz мрежите не се поддържат. Ако вашият пречиствател е свързан с двулентов рутер, моля превключете на 2,4 GHZ мрежа на рутера и опитайте отново да сдвоите своя пречиствател.
  • Публични Wi-Fi мрежи, като например мрежи в офис или хотел, не се поддържат.
  • Проверете дали пречиствателят е в рамките на диапазона на Wi-Fi рутера. Можете да опитате да преместите пречиствателя на въздух по-близо до Wi-Fi рутера.
  • Проверете дали паролата за Wi-Fi е правилна. Паролата е чувствителна към малки и главни букви.
  • Дръжте уреда далеч от други електронни устройства, които могат да причинят смущения.
  • Проверете дали мобилното устройство е в самолетен режим. Уверете се, че самолетният режим е дезактивиран при свързване към Wi-Fi мрежата.
  • Консултирайте се с помощния раздел в приложението за обширни и актуални съвети за отстраняване на неизправности.
  • Ако Wi-Fi сдвояването е неуспешно след няколко опита, моля, изключете мобилните данни на вашия смартфон от секцията "Настройки" и започнете сдвояването отново.
  • Ако иконата за Wi-Fi на дисплея на вашия пречиствател е постоянно бяла, но без да виждате пречиствателя в приложението, натиснете "Свързване на ново устройство" и добавете пречиствателя от локалния списък на страница "Започнете настройката".

Защо трябва да влизам в акаунта си във Philips?

Създаването на акаунт във Philips не е задължително. Влизането с вашия акаунт във Philips може да ви помогне да запаметите настройките на пречиствателя.

Мога ли да проверявам и управлявам пречиствателя, ако телефонът ми не е свързан към домашната Wi-Fi мрежа?

Да, Air+ поддържа дистанционно управление, за да проверявате и управлявате вашия пречиствател по всяко време, навсякъде.

Какво представляват преките пътища на Siri?

Преките пътища на Siri могат да ви помогнат да проверявате и управлявате пречиствателя, като говорите директно със Siri на вашия iPhone.

Какво трябва да направя, ако не мога да управлявам пречиствателя чрез приложението Air+

Моля, изтрийте устройството и го сдвоете отново. Ако все още не можете да управлявате пречиствателя, моля, свържете се с центъра за обслужване на потребители на Philips.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Разбирам

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.