Екологично издание

Събудете се с новото екологично издание на Philips

Първият в света комплект за закуска, изработен от 100% биопластмаса* от използвано олио за готвене. Една по-добра планета започва с по-добра закуска.

Екологично издание на Philips, създадено за ефективност, комплект за закуска, HD5120

Открийте екологичното издание на Philips

Екологично издание на Philips, кана

Електрическа кана

 

Приготвяйте любимата си напитка за събуждане бързо и лесно всяка сутрин.

Екологично издание на Philips, тостер

Тостер

 

Приготвяйте препечените си филийки точно така, както ви харесва, всяка сутрин.

Екологично издание на Philips, кафемашина

Кафемашина

 

Насладете се на страхотния вкус и аромат на вашето кафе всяка сутрин.

Екологично издание на Philips, блендер

Блендер

 

Пригответе любимото си сутрешно смути за из път.

Екологично издание на Philips, комплект за закуска, HD5120

Екологично издание

Съвършеният комплект за закуска

 

Елегантен стил, безупречно представяне и по-нисък въглероден отпечатък, благодарение на биопластмасата. Една малка стъпка към едно по-зелено бъдеще

Първият в света комплект за закуска, изработен от използвано олио за готвене*

Комплект за закуска, видеоклип за продукта
Екологично издание на Philips, с биоматериал

Помогнете ни да премахнем необработената пластмаса с комплекта за закуска, изработен от използвано олио за готвене и други растителни отпадъци. Използваното олио за готвене може да замърси водата и да замърси нашата природа. Но не е необходимо да бъде така. Всъщност, използваното олио може да се превърне в ресурс – Биопластмаса*. С помощта на тази революционна иновация ние се стремим да избягваме пластмаси, произведени от изкопаеми горива, и вместо това разчитаме на това, което вече имаме.


Използвайки тази биопластмаса в нашия екологичен комплект за закуска, ние допринасяме за намаляване на емисиите на CO2, по време на производствения процес, с 21%**. Използване на нови ресурси по-малко и повторно използване на ресурси повече, като част от нашия план, който е създаден да издържи с времето.

* Главният корпус е изработен от 100% полипропиленова пластмаса от използвано олио за готвене и други растителни отпадъци, сертифицирана на база масов баланс. (BioPP е до 94% от общата пластмаса).
**Изчислението се базира на производството на същия уред чрез биопластмаса спрямо 100% необработена пластмаса (или необработен полипропилен).

С помощта на нашето екологично издание ние успяхме да комбинираме страхотен дизайн и висока  ефективност с устойчива иновация

Екологично издание на Philips, създадено за ефективност, комплект за закуска, HD5120

Разгледайте нашата колекция

Комплект за закуска, видеоклип за продукта
Екологично издание на Philips, създадено за всеки дом, комплект за закуска

Създадено за всеки дом

Благодарение на модерния и минималистичен дизайн на нашата колекция, устойчивостта никога не е изглеждала толкова стилна. Нашата вдъхновена от природата гама използва ненатрапчиви цветове и естествени материали и покрития, които изглеждат страхотно във всяка една кухня.

Екологично издание на Philips, рециклирани материали, комплект за закуска

Рециклирани материали

Вярвате или не, но ние превърнахме използваното олио за готвене и други растителни отпадъци в биопластмаса*. Петната върху нашите продукти са малки несъвършенства, създадени от този процес.
Не е ли страхотно!

Екологично издание на Philips, ежедневна употреба, комплект за закуска

Създаден да издържи, за ежедневна употреба

Ние не само създаваме устойчивост, а качество, което да издържи във времето. Всичките наши продукти са внимателно изработени с рециклируеми и издръжливи материали. Създадени да издържат.

Екологично издание на Philips, създадено за ефективност, комплект за закуска

Създадена за ефективност

Направете всяка сутрин бърза и ефективна. Спестете време и намалете отпадъците от кухнята с екологичното издание на Philips.

Една важна стъпка в нашия план, която е създадена да издържи.

Повече на Екологично издание

Получавайте отговори на най-често задаваните въпроси

Какво представляват биоматериалите?

Материал на биологична основа означава материал, който е съставен от биологични продукти или възобновяеми домашни селскостопански материали (включително растителни, животински и морски материали) или горски материали или междинна .суровина. Производството му отнема само години и обикновено се нуждае от CO2 за производствения си процес, който се извлича от въздуха и следователно намалява глобалното затопляне.

Какво представлява материалът, базиран на изкопаеми?

Материалът на основата на изкопаеми означава материал, изработен от нефтохимикали. Той е бил биологичен материал, но в рамките на стотици милиони години преобразуван чрез  изкопаеми в суров нефт, който може да се изчерпи, тъй като на земята има налично определено количество. Така че не е устойчив и не е подходящ за кръгова икономика, тъй като за образуването му са нужни много милиони години и също така освобождава CO2 във въздуха в края на експлоатационния си живот и има отрицателно влияние върху глобалното затопляне.

Каква е разликата между биоматериали и базирани на изкопаеми материали?

Главната разлика между биоматериалите и базираните на изкопаеми материали е, че отнема много повече  време за производството на базирани на изкопаеми материали, така че могат лесно да се изчерпат, което ги прави по-малко устойчиви, докато биоматериалите могат да се произвеждат в рамките на години с извличане на CO2 от въздуха, което ги прави устойчиви.

Какво представлява биополипропиленът?

Това е най-често срещаният вид пластмасов материал в света, но основният елемент от материалната структура, въглеродите, идват от био суровини, основно от растителен произход.

Какво представлява биопластмасата и базираната на изкопаеми горива пластмаса?

Въглеродите са основният структурен елемент за изграждане на пластмасов материал и те  идват от суровини на биологична основа (основно биодизел от растения) или суровини на базата на изкопаеми (суров нефт от нефтени полета). Можете да използвате едни и същи производствени линии и за двете суровини, тъй като основните материални елементи са едни и същи.

Какво представлява възобновяемият полипропилен?

Възобновяемият полипропилен е полипропилен, който може да се възобновява и не се изчерпва, когато се използва, тъй като е част от кръговата икономика чрез химическо и механично рециклиране.

Какво представлява кръговата икономика?

Кръговата икономика е система, която има за цел да премахне отпадъците и непрекъснатото използване на ресурси. 

Какво представлява глобалното затопляне?

Глобалното затопляне е предимно причинено от човека повишаване на средната температура на климатичната система на Земята. Най-голямото човешко влияние са емисиите на парникови газове, като въглероден диоксид и др. Изгарянето на изкопаеми горива е главният източник на тези газове.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.