Слушалки Philips

Дръжте музиката си под ръка


Каквото и да обичате да слушате, ще ви харесат превъзходният звук и комфортът на нашите слушалки. Разгледайте спортни модели за активен начин на живот. Елегантни истински безжични слушалки тип "микрокапсули" или първокласни безжични и кабелни слушалки Fidelio, настроени за любителите на музиката.

Жени използват истински безжични слушалки на морския бряг

За вас има подходящ чифт

От дома до офиса. От фитнеса до улицата. Независимо дали слушате за мотивация, релаксация, или фокусиране.

Безжични спортни слушалки за открито ухо Philips A7607


С технология за костната проводимост

Освободете ушите си. Чуйте всичко.

Philips Fidelio L3

Безжични слушалки с наушници върху цялото ухо

Philips A7507

Истински безжични спортни слушалки с Bluetooth

Philips K4607

Детски безжични слушалки за открито ухо

Награди за нашите слушалки

Награда EISA за Fidelio L3
Награда на Stuff за Fidelio L3
Награда на Reddot
Награди iF
Емблематичен звук на Philips

Звук от Philips 


Нашият емблематичен звук е в основата на това, което чувате, когато слушате с чифт слушалки Philips. Топъл и естествен, той е отлично изпълнен в нашите модели Fidelio от висок клас – и преминава през целия този път до нашите най-достъпни слушалки.

Жена, която се наслаждава на комфорта на слушалките за ползване на открито Philips Fidelio

Винаги удобни


От превъзходния комфорт на Fidelio до суперсигурния, устойчив на атмосферни влияния дизайн на нашите спортни модели – слушалките и микрокапсулите на Philips са проектирани да се чувстват страхотно. Седнете удобно и слушайте, отидете на разходка или бягайте с часове. Едва ли ще забележите, че ги носите.

Шумопотискащи функции на Philips

Шумопотискане


Потопили сте се дълбоко в музиката и не искате нищо да пречи на звука? Или може би просто искате околният звук да затихне. Нашата гама от шумопотискащи слушалки ви дава голям избор, когато става въпрос за потапяне или наслаждаване на тишината.

Жена, която се наслаждава на функцията за кристалноясен звук при разговор на слушалките Philips с костна проводимост

Кристално ясни обаждания


Бъдете сигурни, че човекът, с когото разговаряте, ви чува правилно! Слушалките Philips, които разполагат с комбинация от микрофони с изкуствен интелект и такива с костна проводимост, ясно предават звука на гласа ви, дори и да е ветровито. Можете да сте в движение и да говорите по телефона.

Функции на слушалки за открито ухо на Philips

Слушалки с дизайн за открито ухо 


Обичате да правите йога или да бягате, слушайки музика или подкасти? Обичате да слушате, но мразите усещането за нещо в ушния канал? Безжичните слушалки за открито ухо на Philips ви позволяват да чувате звука от тях – и всичко останало – без да се налага да слагате нищо върху или в ушите си.

Слушалки за всяко ухо

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Изработени за слушатели

headphones app

Приложение Philips Headphones


За iOS и Android

Икона на ЧЗВ

Отговори на вашите въпроси

Как да свържа или сдвоя своите Bluetooth/истински безжични слушалки Philips?

Вижте ръководството за вашите конкретни слушалки Philips. Ако вече не разполагате с ръководството, можете да изтеглите приложението Philips Headphones и да го намерите там.

Какво е шумопотискане? Как работи шумопотискането?

Нашите шумопотискащи слушалки разполагат с малки микрофони, които улавят околния шум около вас. След това бордовата електроника създава шумопотискаща вълна, която е точно противоположна на околния шум. Тази вълна действа като инструмент за изтриване на шума, премахвайки нежеланите звуци, без да влошава забележимо качеството на музиката. 

Как работят слушалките с костна проводимост?

Стандартните слушалки изпращат звукови вълни към тъпанчетата ви, които вибрират в синхрон със звуците, които чувате. Слушалките с костна проводимост пренасят вибрациите по скулите и кохлеята (кост във вътрешното ухо), заобикаляйки напълно тъпанчето.

 

Това ви позволява да слушате, без да носите слушалки във или на ухото си. Слушалките с костна проводимост са чудесни за повишаване на осведомеността за ситуацията наоколо по време на спорт или ходене. Те могат също така да осигурят решение за слушатели, които имат проблеми с външното ухо, средното ухо или тъпанчето.

Каква е разликата между слушалките с наушници и слушалките с наушници върху цялото ухо?

Слушалките с наушници стоят на ухото, без да обгръщат външните ръбове на ухото. Това прилягане е идеално, ако не искате ушите ви да се затоплят при дълги сесии на слушане, но може да дочувате външен шум. Слушалките с наушници върху цялото ухо напълно покриват ухото, обграждат външните ръбове и обгръщат главата с прилягане, което осигурява много по-добра изолация от външния шум.

Каква е разликата между безжичните и истински безжичните слушалки?

Безжичните слушалки се свързват безжично към вашето аудио устройство. Те се предлагат с форма на лента за глава и микрокапсули. Въпреки че не е необходим кабел за свързване на слушалките към вашето устройство, винаги има кабел, който свързва микрослушалките (кабелът може да е скрит в лентата за глава или лентата за врата).

 

Истинските безжични слушалки са такива, които седят на или в ухото ви. Те нямат никакви кабели – всяка микрослушалка се свързва безжично с устройството ви чрез Bluetooth.

По какво се различават спортните слушалки от другите слушалки Philips?

Спортните слушалки са предназначени за активен начин на живот. Ще видите IP рейтинг на спортните ни слушалки, който показва ниво на защита от вода, пот и прах. Много от спортните ни слушалки разполагат и с функции, които да ви помогнат да тренирате, като наблюдение на пулса, UV почистване или наушници с охлаждащ ефект. 

Защо трябва да изтегля приложението Philips Headphones?

Изтеглянето на приложението Philips Headphones ви позволява да отключите пълния потенциал на слушалките си. Можете да включите или изключите конкретни функции на слушалките в приложението, да коригирате настройките за функции, като например шумопотискане или еквалайзери, и да проверите състоянието на батерията. Приложението също така ви позволява да актуализирате слушалките си с най-новия софтуер и ви дава достъп до ръководството за потребителя. 

Какъв тип слушалки мога да използвам с моя телевизор?

Използвайте чифт специални слушалки за телевизор Philips, за да получите най-доброто изживяване при слушане на телевизия! Нашите слушалки за телевизор драматично намаляват закъснението, така че винаги ще чувате диалога и звуковите ефекти в синхрон с това, което се случва на екрана. 

Philips support is here, contact

Нуждаете се от поддръжка за по-стари модели

Имам нужда от помощ да открия номера
Намиране на номера на моя продукт
Къде да намеря номера на моя продукт?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.