1
Аксесоари за компютър

Аксесоари
за дома и офиса

Отключете продуктивността си

Аксесоари
за дома и офиса

  Открийте аксесоарите, които са подходящи за вас

  Слушалки с микрофон – сфера на приложение

  Слушалки за компютър

  Комфорт. Качествен звук. Светлини.

  Подходящи за забавление или за работа – слушалките с микрофон на Philips предлагат на клиента комфорт и удобство, като осигуряват добро качество на звука без значение дали се употребят всеки ден, за основни задачи или при продължителни разговори.

  Тонколони – сфера на приложение

  PC високоговорители

  Усилете силата на звука!

  За музика, забавление или работа – тонколоните за компютър на Philips са тук, за да осигурят страхотно изживяване по време на слушане и да накарат звука да оживее с богатите си баси.

  Мишки – сфера на приложение

  Мишки

  Ергономични. Адаптивни. Надеждни.

  За употреба у дома или на работа – мишките Philips отговарят на всички изисквания. Независимо дали са с кабел, или без, те са ергономичен и перфектен спътник за часовете, прекарани пред компютъра.

  Мишка и клавиатура – сфера на приложение

  Комплект (клавиатура + мишка)

  Минималистичен дизайн. Ергономични. За всякаква употреба.

  Ергономичност и комфорт като основен приоритет и минималистичен дизайн за всяка нужда. Просто трябва да изберете между комплекти с кабел или без кабел, като ние ви гарантираме качество и страхотно потребителско изживяване – както винаги.

  Продукти с акцент

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте аксесоарите си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате новите си аксесоари. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте аксесоарите си Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на аксесоарите на Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на аксесоари на Philips, или помощ при настройването, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.