1
Грижи за устата

Philips Sonicare почиства цялата ви уста

 

Получете всичко, от което се нуждаете за здрава уста и усмивка с Philips Sonicare. За най-добри резултати продуктите на Sonicare са проектирани и одобрени от професионални стоматолози. С над 100 години опит в здравеопазването Sonicare се стреми да ви предостави самочувствието, че подобрявате здравето на устата си.

  Получете пълно почистване, което можете да почувствате

   

  Започвайте всеки ден с почистване, което можете да почувствате. Електрически четки за зъби Sonicare използват 31 000 почистващи движения в минута, за да изтласкват внимателно вода между зъбите ви, като по този начин плаката се разбива и почиства.

  Електрически четки за зъби Philips Sonicare

  Как работи

  Внимателното изтласкване на водата между зъбите ви разбива плаката и я почиства.

  Персонализирайте почистването си на зъби

   

  Изберете главата за четка, която е най-добра за вас. Независимо дали искате да избелите зъбите си, да премахнете допълнителната плака, да подобрите здравето на венците си, или просто да третирате усмивката си, Sonicare предлага глава за четка, която да пасне на нуждите ви.

  По-лесно от почистването с конец

   

  Почистването с конец е навик, който може да е труден за спазване. AirFloss ви предоставя бърз начин да почиствате между зъбите си, което премахва главоболието от почистване с конец. Отстраняват се 99% от плаката за 60 секунди с внимателни впръсквания на вода за уста и въздух. 

  Philips Sonicare AirFloss

  Как работи

  Внимателните впръсквания на въздух и вода премахват плаката.

  Чувствайте се уверени за дъха си

   

  Знаете ли, че 80% от лошия дъх идва от езика ви? TongueCare+ е проектирана, за да премахва бактерии от прорезите и вълничките на езика ви и се прикрепва към четката ви за зъби, точно както обикновена четка за зъби.

  Philips Sonicare TongueCare+

  Как работи

  Поставете и почистете остатъците по езика

  Никога не се притеснявайте за усмивката си

   

  Избелването на зъбите ви никога не е било по-лесно. Philips Zoom! ви дава опцията да избелите усмивката си с професионални процедури за вкъщи или в офиса. Предписан от вашия стоматолог, като ви предоставя всеки път най-добрите резултати за избелване на зъби.

  До 8 нюанса по-бяло за 45 минути
  До 8 нюанса по-бяло за 45 минути

  Представете си, ако децата ви молят да си мият зъбите

   

  Електрическата четка за зъби Sonicare for Kids и интерактивното приложение правят миенето на зъбите вълнуващо. Присъединете се към 98% от родителите, които споделят, че Sonicare окуражава децата им да мият зъбите си по-добре и по-дълго.

  Какво казват експертите

  "Пациентите, без значение на каква възраст, могат да подобрят цялостното си здраве, като се грижат ефективно за здравето на устата си."

  Dr. Timothy Donley, DDS

  Насоки в реално време на една ръка разстояние

   

  Не е нужно да гадаете, когато става дума за качеството на миене на зъби. Като свържете вашата електрическа четка за зъби Sonicare към приложението на Sonicare, вие ще получите персонализирани насоки и съвети, чрез които да подобрите техниката си. Приложението следи навиците ви на миене на зъби и предоставя препоръки, одобрени от стоматолози.

  Вътрешен съвет за вашата грижа за устата

  Център за поддръжка на Sonicare

  Имате въпрос?

  Ние сме тук, за да помогнем

  Професионалисти по грижата за уста
  Вие сте здравен специалист?