Изображение на продукт All-in-One 8500 Series

Решение за гладене "всичко в едно"

Стилът ви е непреходен.
Носете го с грижа.
 

All-in-One 8500 Series на Philips с по-голяма гъвкавост, производителност и удобство*

AIS8540/80

Hero изображение на All-in-One 8500 Series на Philips

Вградена дъска, накланяща се в различни ъгли, за гъвкаво удобство 

Технология за мигновено затопляне с по-добра производителност*

Гарантирана защита от изгаряния с OptimalTEMP по каквато и да било тъкан, подходяща за гладене

Ергономична глава iron+, до два пъти по-лека от обикновена ютия**

Убива 99,9% от бактериите***, за да освежава и да премахва миризмите

Всички имаме дрехи, към които сме били привързани, а сега игнорираме в гардероба. Открийте отново своя забравен тоалет с новата серия All-in-One 8500 на Philips. Уредът за гладене с пара предлага изключително съчетание от мощна производителност и лесна употреба, като се справя с бързото темпо на съвременния живот. Истинско универсално решение, което да вдъхнови вашия непреходен стил.

* спрямо парни ютии, според потребителите, тест за позициониране на продукти от октомври 2022 г.
** В сравнение с нашите парни ютии Philips.
*** тествана от институт на трета страна за E. coli, S. Aureus, C. Albicans и акари върху памук с 10 секунди използване на пара.

All-in-One 8500 Series на Philips

Вградена дъска, накланяща се в различни ъгли, за гъвкаво удобство

Дъска, накланяща се в различни ъгли, която е вградена, скосена и се завърта до всяка позиция – за гъвкаво и удобно използване. За хоризонтално гладене на по-твърди тъкани или вертикално гладене с пара за по-деликатни дрехи. И всичко между тях.

Технология за двойно затопляне

Технология за двойно затопляне с по-добра функционалност спрямо парна ютия*


Технологията за двойно затопляне позволява мощна проникваща пара да отстрани гънките с по-добра производителност от парна ютия*.

Технология OptimalTEMP, гарантирано без изгаряния

Технология OptimalTEMP, гарантирано без изгаряния по каквато и да било тъкан, подходяща за гладене


Технологията OptimalTEMP гарантира защита от изгаряния по каквато и да било тъкан, подходяща за гладене, така че да можете да изгладите всичко – от дънки до копринени дрехи, без да се притеснявате.

Ергономична глава Iron+

Ергономичната глава iron+ улеснява гладенето
неимоверно


Ергономичната глава iron+, до два пъти по-лека от обикновена парна ютия**, така че да можете удобно да премахнете гънките от дрехите си.

Убива 99,9%* от бактериите, за да освежава и премахва миризмите

Убива 99,9% от бактериите***, за да освежава 
и да премахва миризмите

 

Което помага да удължите живота на дрехите си.

* спрямо парни ютии, според потребителите, тест за позициониране на продукти от октомври 2022 г.
** В сравнение с нашите парни ютии Philips.
*** тествана от институт на трета страна за E. coli, S. Aureus, C. Albicans и акари върху памук с 10 секунди използване на пара.

Гледайте All-in-One 8500 Series на Philips в действие

Гледайте All-in-One 8500 Series на Philips в действие
all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар
all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар
all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар
all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар

Какво казват другите за All-in-One 8500 Series на Philips

Готови ли сте да закупите All-in-One 8500 Series на Philips?

All-in-One 8500 Series на Philips, пълната комбинация за обработка с пара и гладене

All-in-One 8500 Series се предлага с дъска, накланяща се в различни ъгли, която позволява хоризонтално гладене, вертикално обработване с пара, както и под всякакви други наклони. Ергономичната глава iron+ с мотор с двойно затопляне е свързана към подвижна основа, за гъвкаво използване из къщата. В основата има 1,2 л воден резервоар.

 

Сгъваема кука за обръщане, свързана към дъската, ви позволява удобно да закачите дрехи. А със скачването в различни позиции главата iron+ иnbsp;може да се закачва от всяка страна.

all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар
all in one 8500 на philips подвижен воден резервоар
all in one 8500 на philips кука за обръщане
Вижте как да изкарате All-in-One 8500 Series на Philips от кутията

Често задавани въпроси

Мога ли да сменя ютията си с All-in-One 8500 Series?

Да, All-in-One 8500 Series може да замени както вашата ютия, така и вашия уред за гладене с пара. Цялостната комбинация за обработка с пара и гладене предлага удобно и лесно управление и мощна производителност. Така че, независимо дали освежавате най-хубавата си риза, или изглаждате купчина захабено пране, All-in-One е наистина универсално решение, което безопасно държи гънките настрана.

All-in-One 8500 Series може ли да се използва безопасно върху всякакви дрехи?

Да, All-in-One 8500 Series е безопасна и подходяща за използване върху всички подходящи за гладене дрехи. Няма риск от изгаряне или прогаряне благодарение на нашата технология OptimalTEMP.

За да премахнете ефективно гънките на дрехите си, дръжте гладещата повърхност на All-in-One 8500 Series срещу дрехите си. Не се притеснявайте, че това ще ги повреди. Горещата плоча е специално проектирана за това. Тя няма да изгори или да остави мокри петна и може да се притиска директно към всяка дреха, която се нуждае от обработка с пара.

Какъв тип вода трябва да използвам в All-in-One 8500 Series?

Използването на правилния тип вода ще спомогне за удължаване на живота на All-in-One 8500 Series. Ето някои съвети и трикове:

Тя е проектирана да се използва с чешмяна вода. Ако обаче живеете в район с твърда вода, може бързо да се натрупа варовик. В такъв случай опитайте да използвате дестилирана или деминерализирана вода (може да се използва и 50% деминерализирана вода, смесена с чешмяна вода).

Не използвайте парфюмирана вода, вода от сушилня, оцет, нишесте, препарати за отстраняване на накип, помощни средства за гладене, химически декалцирана вода или други химикали. Те не само не са безопасни, но и могат да причинят разпръскване на вода, кафяви петна или повреда на All-in-One 8500 Series.

За да ароматизирате дрехите си, вместо това опитайте:

  • Използване на парфюмиран омекотител при пране
  • Използване на етерични масла (аромати) по време на пране
  • Пръскане на дрехата ви с парфюмирана вода след гладене с ютия или уред за гладене с пара

Може ли използването на All-in-One 8500 Series да замени цикъл на пране?

Използването на All-in-One 8500 Series не замества пълния цикъл на пране, но може да ви помогне да освежите дрехите си между отделните пранета, като ви помогне да удължите времето между изпиранията. Не само, че това е добре за живота на дрехите ви, но и за околната среда.

Има и други ползи. Обработката с пара с All-in-One 8500 Series убива 99,9% от бактериите*, за да освежи и да помогне за премахването на миризмите. Дрехите остават свежи, здрави и готови за носене.

* тествана от институт на трета страна за E. coli, S. Aureus, C. Albicans и акари върху памук с 10 секунди използване на пара

Трябва ли да се премахва накип на всички продукти от All-in-One 8500 Series?

All-in-One 8500 Series е проектирана с уникален мотор, който предотвратява натрупването на накип, така че можете да продължите да гладите и да премахвате гънките без притеснения, без да е необходимо премахване на накип! Сега можете да имате дълготрайна производителност без отстраняване на накип

Какво представляват технологията с двойно затопляне и OptimalTEMP?

All-in-One 8500 Series е проектирана с технология с двойно затопляне. Това означава, че тя има два нагревателни елемента – един в основата и един в главата на ютията. Мощният нагревателен елемент в основата генерира мощна пара, а вторият нагревателен елемент в главата на ютията подгрява отново парата, за да гарантира, че тя остава непрекъснато мощна. По този начин технологията с двойно затопляне генерира непрекъснато мощна пара.

Технологията OptimalTEMP гарантира защита от изгаряния по каквато и да било тъкан, подходяща за гладене, така че да можете да изгладите всичко – от дънки до копринени дрехи, без да се притеснявате. Тя осигурява оптимална температура на гладещата повърхност, която помага за премахването на гънките на всички подходящи за гладене тъкани, без риск от увреждане или изгаряне.

Търсите други решения за грижа за дрехите?

Сравнете и намерете своя парогенератор

Абонирайте се за нашия бюлетин

* Това поле е задължително

Ексклузивни промоции и купони

Пускане на продукти на пазара

Съвети и препоръки

*

Искам да получавам рекламни съобщения, основани на моите предпочитания и поведение, за продукти, услуги, събития и промоции на Philips. Мога лесно да се отпиша по всяко време!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.