Една визия за безкрайността


  Направете обикновеното необикновено с гамата от
  решения с професионални и
  цифрови информационни дисплеи Philips.

  Цифрови решения за информиране

  Безупречна ангажираност на аудиторията и по-добри резултати. Накарайте съдържанието ви да се появява с превъзходна яркост и ултраясна резолюция.

  Професионални  телевизори

  По-умни, по-гъвкави и с по-добра свързаност. Преминете на следващото ниво с най-съвременни технологии, създадени за всеки един бизнес сектор.

  verticals banner

  Намерете вашето решение


  Предназначени за всеки бизнес сектор, гамата от решения с професионални и информационни дисплеи Philips ви дава конкурентно предимство, от което се нуждаете, за да успеете

  примери от практиката

  Примери от  практиката

  Водени от иновативния дизайн, вижте как колекцията от решения с професионални дисплеи Philips създава персонализирани инсталации, за да помогне на водещите световни марки да постигнат целите си.

  Винаги  иновативни

  Максимални резултати и безпроблемна ефективност. Поддържайте бизнеса си пред конкуренцията с най-новите иновации от гамата решения с професионални дисплеи Philips.

  Очаровайте, информирайте и създавайте с лекота. Гъвкавата операционна система Android поставя контрола в ръцете ви.

  Визуализирайте възможностите на вашата персонализирана настройка с приложението Augmented Reality Configurator.

  Управлявайте дисплеите си, създавайте персонализирано съдържание и ефективно внедрявайте версии със CMND.

  Център за изтегляния

  Център за  изтегляния

  Прегледайте и изтеглете най-новите продуктови брошури за телевизори с цифрово информиране и професионални телевизори, примери от практиката и брошури от гамата решения с професионални дисплеи Philips.

  Специални продукти

  Специални  продукти

  Maximise engagement in every meeting and presentation. Новият Philips B-Line разполага с вграден Chromecast, за да направи срещите по-ангажиращи и интерактивни.

  Philips C-Line предоставя усъвършенствани функции за подобряване на бизнеса, за да подкрепи вашия екип в създаването на най-добрата им работа.

  T-Line на Philips събужда любопитството и вдъхновява въображението, за да ви помогне да преподавате на учащи се във всички дисциплини.

  Всичко   за нас

  Нашата история


  История, богата на иновации – разберете как гамата решенията с професионални дисплеи Philips си поставя за цел да остави положителен ефект върху света със своите интелигентни решения.

  Свържете се


  Има повече начини от всякога да се свържете с решенията с професионални дисплеи Philips. Имате нужда от още информация? Ние сме тук, за да помогнем. Открийте възможностите и ни пишете.

  Свържете се с нас

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.