1
Телевизори

Открийте новата гама на 2018 г.

Гледайте клипа

Открийте идеалния за вас телевизор


Изберете според функциите

Ambilight телевизори

 

С помощта на малки светодиоди на гърба на телевизора, всичко от вашия екран е отразено на стената отзад. Philips Ambilight точно копира цветовете, които виждате на екрана в реално време, което прави картината да изглежда по-голяма от екрана.

OLED TV

 

Изпитайте единствения в света 4K OLED телевизор с Ambilight и Android TV. Отрийте перфектни черни тонове и впечатляващи цветове, пресъздадени реалистично от нашата уникална технология за обработване на картини Philips.

Android TV™

 

Приложения, игри, поточно предаване и мобилна свързаност. Насладете се на цялото забавление от Google Play на големия екран и още с вашия интелигентен Philips Android TV.     

4K Ultra HD телевизори

 

Изживейте филми, игри и много други в пълното им величие. С Philips 4K Ultra HD TV вие ще се насладите на най-ясното качество на картината досега с умножена по четири стандартна разделителна способност за HD.   

По размер

< 81 cm (32 инча)
 
102 cm (40 инча) -
109 cm
(43 инча)
124 cm (49 инча) -
140 cm
(55 инча)
> 165 cm (65 инча)
 

Серии телевизори Philips топ предложения

threesided Philips Ambilight
Philips Oled
Perfect Picture Engine
Philips Android TV
threesided Philips Ambilight
IPS Nano Color
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Perfect Picture Engine
Philips Ultra HD
Philips Android TV
threesided Philips Ambilight
Perfect Picture Engine
Philips Ultra HD
Philips Android TV
*Посочените спецификации не са приложими за всички продукти във всяка гама.

Помощ, поддръжка и актуализации

Регистрирайте вашия телевизор

 

Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов телевизор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

Актуализации на софтуер и драйвери

 

Поддържайте вашия телевизор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

Отстраняване на проблеми с телевизора

 

Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на телевизор Philips.

Връзка с нас

 

Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на телевизор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.