1
  Monitors

  Високо-производителни монитори

  Нашите  любими

  Защо да изберете  мониторите Philips?

  Лого на решения, спечелили награди

  Решения спечелили награди

  Нашите монитори са признати за техния превъзходен дизайн и производителност.

  Икона на иновативни технологии

  Иновативни технологии

  Предлагайки разнообразни, висококачествени дисплеи, оборудвани с мощни, прогресивни функции, мониторите Philips ви позволяват да извлечете максимума от всеки работен ден, независимо от размера или дейността на вашия бизнес.

  Икона за решение за всички

  Решение за всички

  От любители фотографи до експертни онлайн купувачи, от киномани до фенове на игрите, от семейства, които искат да прекарат време заедно, до лица на свободна практика, които искат да съчетаят работата с удоволствието, мониторите Philips разполагат с идеалното решение. Тези стилни и богати на функции монитори са създадени за начина ви на живот.

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.