1

Високопроизводителни монитори

Високопроизводителни монитори

Монитори Philips  – най-добри модели

Изберете размера, който отговаря най-добре на нуждите ви

Momentum Дисплей 4K HDR с Ambiglow

Momentum Дисплей 4K HDR с Ambiglow

Momentum, 43 (42,51"/108 см диаг.), 3840 x 2160 (4K UHD)

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Технологията Ultra Wide-Color предоставя по-широк спектър от цветове за жива и реалистична картина. Въвеждайки иновативни настройки в химичния състав на цветовите чипове и светодиодните подсветки, мониторите с тази технология показват цветова гама, която е много по-широка от обичайната. Това осигурява по-реалистични изображения с естествени зелени, ярки червени и дълбоки сини цветове.

Устойчивост

EPEAT


Инструментариумът за оценка на електронните продукти за съобразност с екологичните норми (EPEAT) е система, базирана на стандарта за екологично представяне IEEE 1680 – 2006, оценяваща доколко "зелени" са електронните продукти. Понастоящем EPEAT обхваща настолни компютри, лаптопи и монитори.

 

Осъзнавайки, че въздействието върху околната среда става все по-важно,купувачи, както и производители търсят стандартни правила относно околната среда, за да дефинират "зелен" продукт. EPEAT посреща нуждите и на двете страни. Чрез стандартните критерии на инструмента купувачите могат да сравняват продукти, докато производителите знаят как да направят своите продукти "зелени" чрез техния продуктов дизайн. Продуктите с логото на EPEAT се смятат за "зелени" продукти, намаляващи въздействието върху околната среда.

 

Като част от златния стандарт на EPEAT, се осигурява безплатно рециклиране на картонени и стиропорни опаковъчни материали от монитори на Philips. За информация относно как да рециклирате опаковъчни материали, моля, обърнете се към вашия местен център за обслужване.

Рециклиране


Искаме да подобрим качеството на живот на хората чрез смислени иновации и целим да постигнем това, като използваме ограничените ресурси на планетата ни по устойчив начин. Това ни предизвиква непрестанно да работим върху представянето на нашите продукти в околната среда. Използвани монитори на Philips и свързаните с тях опаковъчни материали се рециклират според законите за опазване на околната среда. За да постигнем това, ние работим с различни организации.