Philips cordless vacuum Series 8000 Aqua Plus with Vacuum & Wipe, PSG9050/XX

Почиства много повече от прах

Сухо и мокро почистване с едно движение в две посоки

Безкабелна прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus за сухо и мокро почистване 

XC8349/01

Philips cordless vacuum Series 8000 Aqua Plus with Vacuum & Wipe

Уникален накрайник за сухо и мокро почистване

Накрайникът за автоматично регулира струята на засмукване

LED светлини, които разкриват скритите замърсявания

Покритието Always Clean предпазва кърпата от развитието на бактерии

Най-дългото време на работа в Турбо режим, за почистване на 125 м2 с едно зареждане

Безкабелната прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus има уникален накрайник за почистване на различни видове замърсявания с едно движение в две посоки. Почиства от прах до лепкави петна, както и до 99% от бактериите.

8000 Series Aqua Plus

Сухо и мокро почистване с едно движение

Специално проектираният накрайник за сухо и мокро почистване премахва прах, замърсявания и лепкави петна във всяка посока.

Накрайник с автоматично регулиране на засмукването

 

Накрайникът се огъва и интелигентно насочва засмукващата сила там, където е необходимо, използвайки двойните всмукателни канали – един отпред, един отзад. И двата канала имат зигзагообразен дизайн и уникално, патентовано разпределение на водата, за постигане на максимални резултати.

LED светлини,  които разкриват скритите замърсявания

 

LED светлините осветяват пода по време на почистването и разкриват замърсявания, които преди това са били скрити. Светлините правят праха, космитe, пуховете и трохите много по-забележими. LED светлините правят почистването на трудно видимите замърсявания под мебели по-лесно.

Покритието Always Clean предпазва кърпата от развитието на бактерии

 

Антибактериалната кърпа от микрофибър има покритие Always Clean за защита на кърпата от развитието на бактерии след всяка сесия за почистване. В комплекта са включени 2 кърпи

Най-дългото време на работа в Турбо режим, за почистване на 125 м2 с едно зареждане

 

Литиево-йонните батерии от най-ново поколение осигуряват най-дългото време на работа в Турбо режим за всяка безкабелна прахосмукачка, за да можете да почиствате 125 м2 твърда подова настилка на максимална мощност само с едно зареждане.

Гледайте видеото, за да видите серия безкабелни прахосмукачки Philips 8000 Aqua Plus в действие

Watch Series 8000 Aqua Plus in action

Какво казват другите за безкабелна прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus?

Какво има в кутията на безкабелна прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus?

Philips cordless vacuum Series 8000 Aqua Plus with Vacuum & Wipe

Безкабелната прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus, модел XC8349, се предлага както с накрайник за засмукване на 360° градуса, така и с Aqua накрайник за сухо и мокро почистване, тесен накрайник, мини турбо четка, подложка от микрофибър, вградена четка, четка "2 в 1"/тесен накрайник, удължаваща тръба, резервен филтър и конзола за монтиране на стена.

Philips Series 8000 Aqua Plus, Aqua nozzle

Aqua накрайник за сухо и мокро почистване

Philips Series 8000 Aqua Plus, 360° suction nozzle

Накрайник за засмукване на 360°

Philips Series 8000 Aqua Plus, Turbo brush

Мини турбо четка

Philips Series 8000 Aqua Plus, Wall mount

Конзола за стена

Често задавани въпроси

Как работи безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus?

Безкабелната прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus е нашата най-добра вертикална безкабелна прахосмукачка, която можете да използвате за мокро почистване, за да освежите пода у дома. Уникалната функция за сухо и мокро почистване се състои от накрайник, който засмуква прах и замърсявания отпред и отзад. Този накрайник може да бъде магнитно прикрепен към системата за мокро почистване. Водният резервоар може да се напълни с вода (и евентуално с почистващ препарат). С помощта на накрайника за сухо и мокро почистване едновременно можете лесно да почистите и измиете с едно движение.

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus подходяща ли е за моята подова настилка?

Системата за сухо и мокро почистване е подходяща за всички видове твърди подови настилки, включително паркет, ламинат, PVC и теракот.

 

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus може да се използва с вода и по желание/в зависимост от вида на пода с почистващ препарат. Накрайникът за засмукване може лесно да се отдели от резервоара за вода, така че лесно да можете да почистите килими или постелки.

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus не е ли прекалено тежка за мен?

Ако сте свикнали да чистите с традиционна прахосмукачка, ще забележите, че ще трябва да свикнете да работите с вертикална прахосмукачка. Вместо устройството, стоящо на пода, сега трябва частично да повдигнете устройството. Вертикалните прахосмукачки Philips 8000 Aqua Plus са специално проектирани с идеално разпределение на теглото и оптимална маневреност, което прави почистването лесно. 

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus издържа ли достатъчно дълго, за да почисти дома ми?

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus има мощна 25,2 V литиево-йонна батерия, разработена за дълготрайна, мощна работа.

 

Използвайте настройката на скоростта, която съответства на всяка задача по почистване. Прахосмукачката Philips 8000 Aqua Plus с накрайника Aqua издържа до 28 минути в режим "Турбо скорост", 35 минути в режим "Нормална скорост" и дори до 80 минути в режим "ECO скорост". Ако използвате накрайник за засмукване на 360 градуса, 8000 Aqua Plus ще издържи до 28 минути в режим на "Турбо скорост", 35 минути в режим "Нормална скорост" и 70 минути в режим "ECO скорост". Никоя друга вертикална прахосмукачка не предлага достатъчно време за използване, за да почисти целия дом в комбинация с такава производителност.

Безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus прахосмукачка за почистване на вода ли е?

Philips 8000 Aqua Plus не е прахосмукачка за вода и поради това не е подходяща за почистване на течности. Затова Bи съветваме да не използвате 8000 Aqua Plus в ситуации за почистване на разлята течност на пода. За най-добър резултат е удачно първо да избършете течността с кърпа и след това старателно да почистите пода с Philips 8000 Aqua Plus.

Мога ли да използвам безкабелната прахосмукачка 8000 Series Aqua Plus, ако не искам мокро почистване?

В допълнение към сухото и мокрото почистване, безкабелната прахосмукачка Philips 8000 Aqua Plus има още много полезни приложения. С включения накрайник на 360 градуса с LED светлини можете да почиствате лесно и бързо. Накрайникът на 360 градуса може да се използва и без дългата тръба, което е идеално за почистване на стълбите, например. 8000 Aqua Plus се предлага с няколко удобни аксесоари, като вградената четка на тръбата и вградения тесен накрайник. Някои модели се предлагат и с малка моторизирана турбо четка - идеална за почистване на меки повърхности като седалки или столове.

Какво трябва да направя, когато приключа със сухото и мокрото почистване?

След мокрото почистване извадете микрофибърната подложка от резервоара за вода, за да я почистите, и напълно изпразнете резервоара за вода, преди да приберете 8000 Series Aqua Plus. Системата за мокро почистване е проектирана да освобождава вода автоматично и да предотврати изтичане на вода. Не е необходимо да зареждате серия 8000 Series Aqua Plus след всяко почистване, но, разбира се, е удобно да започнете всяко ново миене с пълна батерия. Почиствайте въздушния филтър веднъж месечно за оптимален въздушен поток и най-добро почистване.

Вижте и останалите безкабелни прахосмукачки!

Сравнете и намерете подходящата за вас 

Абонирайте се за нашия бюлетин

* Това поле е задължително

Ексклузивни промоции и купони

Пускане на продукти на пазара

Съвети и препоръки

*

Искам да получавам рекламни съобщения, основани на моите предпочитания и поведение, за продукти, услуги, събития и промоции на Philips. Мога лесно да се отпиша по всяко време!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.