1
Продукти

AquaTrio Pro

Събиране на праха, измиване и подсушаване с едно движение за видими резултати и пълно почистване на твърди подови настилки.

1. Циклонно вакуумно почистване

Първо, функцията за циклонно вакуумно почистване на AquaTrio Pro ефективно всмуква прах и свободни замърсявания като обикновена прахосмукачка.

 

2. Мокро почистване

Второ, AquaTrio почиства с вода, при което първата бързо въртяща се четка ефективно и бързо премахва петна и разлети течности от всяка твърда подова настилка.

 

3. Сушене

Трето, втората бързо въртяща се четка абсорбира остатъчната вода. Това намалява времето за сушене до 50% в сравнение с ръчно мокро почистване!

Защо AquaTrio Pro е по-добра от вакуумно почистване + почистване с вода или пара?

 
  • Отделните резервоари за чиста и мръсна вода гарантират, че вие винаги почиствате с чиста вода, избягвайки разпространяването на замърсяванията, както се случва при чистенето с парцал
 
  • Почиства над 60 m2 само с един воден резервоар с по-малко от 700 ml, пестейки до 70% вода в сравнение с обичайното мокро почистване
  • Подът изсъхва до 50% по-бързо в сравнение с обичайното мокро почистване

 

  • Пестите 50% усилия и до 50% време в сравнение с обикновено вакуумно почистване, последвано от мокро почистване

 

  • Пестите до 50% енергия в сравнение с почистване с прахосмукачка с мощност 2200 W
 
  • Незабавно стартиране, без необходимост от изчакване за загряване на уреда, както при много други уреди за мокро почистване

Новият AquaTrio Pro. Колко чист е подът ви?

Качествено тествана против алергии от ECARF. Филтрираща система AquaTrio Pro е сертифицирана като антиалергична от Европейския център на фондация за алергични проучвания (ECARF). Алергените се абсорбират във водата и не се разпространяват във въздуха повторно.