BG-Banner-Eco-topic-page
Banner AquaTrio Topic page_BG

нашите Прахосмукачки

Нашата прахосмукачка с торба има несравнима засмукваща мощност и иновационни ефективни накрайници, които осигуряват ненадминати резултати при работа, благодарение на нашите инвестиции в технологиите.
Прочетете повече

Прахосмукачките Philips са обект на постоянно модернизиране от нашите центрове за иновации в Европа и Азия в търсене на нови и по-добри начини за осигуряване на високо качество и производителност. Прахосмукачката Philips с торба е основният продукт в гамата прахосмукачки Philips и е в центъра на вниманието на нашия инженерен екип. Нашата гама прахосмукачки с торба има несравнима засмукваща мощност и иновационни ефективни накрайници, които осигуряват ненадминати резултати при работа, благодарение на нашите инвестиции в технологиите. Освен това, ние обръщаме внимание на начина, по който торбата за прах се изхвърля в кофата за отпадъци, като целим това да става хигиенично и лесно. Нашите прахосмукачки с торба имат специално проектирани филтри с многослойни системи за филтриране, така че въздухът, който излиза от прахосмукачката, е по-чист от този, който влиза. Нашата гама торби за прах осигурява отлични решения за почистване на вашите килими и твърди подове.
   
 • Голяма всмукателна мощност
 • Отделение за смет с вместимост до 5 л
 • Висока ефективност, стандартни торби s-bag

Прахосмукачката без торба използва технологията Philips PowerCyclone, която осигурява най-ефективното отделяне на праха и сметта, за основно почистване.
Прочетете повече

Прахосмукачката без торба използва технологията Philips PowerCyclone, която осигурява най-ефективното отделяне на праха и сметта, които засмуква прахосмукачката. Тази прахосмукачка не се нуждае от торба и е създадена за дълготрайна употреба. Тя събира сметта в малък контейнер, който можете да изпразните, когато е необходимо, без това да намалява засмукващата мощност по време на работа. Контейнерът за смет е видим, за да виждате съдържанието му и лесно да разберете кога трябва да го изпразните. Всички наши прахосмукачки без торба осигуряват мощност за основно почистване. Те са мощни, но при това лесни за употреба.
   
 • Технологията PowerCyclone
 • Лесно изпразване на отделението за смет
 • С накрайник AeroSeal

Нашите иновационни решения, използващи технологията Triple-Acceleration, съчетават вакуумно почистване, измиване с вода и изсушаване, като почистват всички твърди подови повърхности без усилие с помощта на водата
Прочетете повече

Прахосмукачките Philips за мокро почистване са лесни за употреба и осигуряват превъзходни резултати при почистване, като при това ви спестяват време, енергия и вода. За да почистите основно твърдите подове, трябва да използвате вода. Нашите иновационни решения, използващи технологията Triple-Acceleration, съчетават вакуумно почистване, измиване с вода и изсушаване, като почистват всички твърди подови повърхности без усилие с помощта на водата. Сухи или лепкави отпадъци, разливания или фин прах и трохи - уредите Philips за мокро почистване отстраняват всичко това с един замах и оставят подовете блестящи от чистота. Без да повреждат вашите подове, те им връщат първоначалния блясък. Подходящи са за всякакви твърди подови повърхности, като дърво, ламинат, плочки, камък, винил. И което е още по-важно: можете да смените бърсалката и кофата, докато прахосмучете. Спестявате време и усилия без компромис с резултатите. По-малко работа - повече време за приятните неща в живота.
   
 • Вакуумно почистване, измиване и изсушаване - едновременно, с едно движение
 • Превъзходно почистване на всички твърди подови повърхности
 • Спестява ви 50% усилия. Спестява ви до 50% време.

Прахосмукачката-робот Philips дава смислено приложение на последните иновации.
Прочетете повече

Прахосмукачката-робот Philips дава смислено приложение на последните иновации. Сега можете да се радвате на чисти подове всеки ден - просто натиснете бутона и роботът Philips ще свърши останалото. С мощната си засмукваща система и страничните четки, прахосмукачката-робот почиства подовете от прах, замърсявания и косми от домашни любимци. Тя достига дори в ъглите и близо до стените. Филтърът улавя фините частици прах, като гарантира пълно почистване на вашите подове. За дълбоко почистване съчетайте вашата нова прахосмукачка-робот с една ръчна прахосмукачка Philips или с Philips AquaTrio.
   
 • Почиства подовете вместо вас
 • Почиства с натискането на един бутон

Прахосмукачката Philips Stick е идеалното решение за ежедневното леко почистване или за почистване на определени места.
Прочетете повече

Прахосмукачката Philips Stick улеснява живота ви с натискането на един бутон. Тя е идеалното решение за ежедневното леко почистване или за почистване на определени места. Ръчните прахосмукачки Philips Stick са забележително ефективни. Лесна за употреба, без торба и маневрена, тази прахосмукачка почиства всички трудно достъпни места. Дълготрайната засмукваща мощност гарантира постоянни резултати при почистването, отначало докрай. Подходяща е за всички видове подови повърхности, като плочки, дърво и камък, а също и за килими. Изберете тази, която харесвате - от мощните ни безжични прахосмукачки с прът "2 в 1" за подове и мебели, до компактните прахосмукачки с прът, с кабел и филтър HEPA.
   
 • Лесни за употреба прахосмукачки Stick "2 в 1"
 • Дълготрайна всмукателна мощност
 • Работа с кабел и без кабел

Ръчната прахосмукачка е идеална за бързо почистване. Ръчните прахосмукачки Philips са удобно средство за почистване на праха и замърсяванията, които се натрупват ежедневно в дома и колата ви.
Прочетете повече

Ръчната прахосмукачка е идеална, когато се нуждаете от бързо почистване. Ръчната прахосмукачка Philips ви предлага удобно решение за почистване на праха и замърсяванията, които се натрупват ежедневно в дома и колата ви. Случайно разсипаните неща, трохите след вечеря и космите от домашния ви любимец изчезват лесно с едно минаване. Без торба, с циклонно движение на въздуха и аеродинамичен дизайн на накрайника, тя гарантира ефикасно почистване. Нашите ръчни прахосмукачки са лесни за употреба, леки и ергономични и при това се предлагат с аксесоари за всякакъв вид почистване - от деликатните повърхности, като дивани, до труднодостъпните места и ъглите, и дори за килими и твърди подове. И накрая, те предлагат мощно засмукване, което гарантира ефикасно почистване. Изберете тази, която харесвате, от нашата богата гама ръчни прахосмукачки: със или без кабел, за сухо и мокро почистване; леки; за дома и колата. Направете живота си по-лесен с една ръчна прахосмукачка Philips.
   
 • Циклонна система без торба
 • Почистване на дома и автомобила
 • Богата гама аксесоари

Гледайте нашите видеоклипове

Повече информация за нашите прахосмукачки  
Превъртане Радвайте се на изживяването...

PowerPro

PowerCyclone

Технологията PowerCyclone
разделя праха и въздуха с един замах.

Технологията PowerCyclone осигурява почистване с един замах чрез 3 високоефективни стъпки:


1 - Въздухът влиза бързо в PowerCyclone, благодарение на правия
и гладък входен отвор за въздух.
2 - Извитата тръба за въздух бързо ускорява въздуха нагоре в циклонната камера.
3 - В горния край на циклонната система, перките на изхода ефективно отделят праха от въздуха.

Накрайник AeroSeal

Накрайникът AeroSeal събира повече прах и косми с едно движение, по три начина:

 • Специално конструираната долна повърхност създава вакуум за оптимално засмукване
 • Вакуумът отваря косъма на килима, за да отстрани и дълбоко скрития прах
 • Оптималният въздушен поток бързо пренася праха в циклонната камера

Лесна употреба

Лесно изпразване на отделението за смет

 • Отделението за смет е идеално проектирано за изхвърляне на смета без облаци прах. Благодарение на уникалната форма и гладката повърхност, сметта се събира в единия край на отделението за смет и леко се плъзга в кофата за боклук.

Целесъобразен дизайн

По отношение на външния вид, фокусът е върху целесъобразния дизайн с големи колела, солидни дръжки и нови цветове.


Ние усъвършенствахме потребителския интерфейс.

Лесни за използване бутони
Лесно разглобяване
Безпроблемно работещи телескопични тръби
Големи колела

PerformerPro

Революционната технология AirflowMax

Оптимизира въздушния поток в отделението за прах, което позволява равномерно разгръщане на торбата, а съчетанието от двете осигурява най-голямата засмукваща мощност, дори когато торбата започне да се пълни*. Без намаляване на засмукващата мощност при работа.

*Засмукващата мощност е изпитвана в съответствие с международния стандарт IEC 60312-1 от външния изпитателен институт SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., август 2012 г.)

Накрайник TriActive+

Патентованият, авангарден нов накрайник Philips има почистващо действие "3 в 1", съчетано с голям отвор отпред, който събира по-едрите отпадъци и трохите. Уникалната му долна повърхност отваря внимателно косъма на килима и отстранява дълбоко скрития прах. А страничните четки почистват праха и замърсяванията близо до стените и около мебелите.

Сглобяване SmartLock

Нашите телескопични тръби се разгъват и свиват лесно, с бързо освобождаване. 

AquaTrio

Бързо въртящи се четки

Мощните, но щадящи четки от микрофибър се въртят с изумителните 6700 об./мин. и отстраняват ефективно прах, разлети течности и петна, като при това се нагаждат към специфичната форма на пода. Те почистват дори и процепите. Четките се самопочистват, тъй като по време на работа към тях се подава непрекъснат поток чиста вода от водния резервоар, а центробежните сили изхвърлят замърсяванията в резервоара за мръсна вода.

Технологията Triple-Acceleration

AquaTrio едновременно почиства, измива и изсушава твърдите подови повърхности, като ви спестява до 50% време и усилия. Бързо въртящите се четки от микрофибър отстраняват напълно праха, петната и разлетите течности само с едно минаване и ви дават идеалните резултати.
Технологията Triple-Acceleration осигурява три почистващи действия едновременно:


- Циклонно вакуумно почистване: ефикасно всмуква праха и замърсяванията
- Измиване с вода: първата бързо въртяща се четка почиства ефикасно петна и разливания
- Изсушаване: втората бързо въртяща се четка попива останалата вода, като намалява времето за изсушаване с до 50%*

*В сравнение с почистването с прахосмукачка 2200 W и измиването с мокър парцал

Philips Floor Care - 40 години иновации

Philips направи своя дебют в областта на грижата за пода през 1951 г. с представянето на SZ325 и SZ250. През тези първи години Philips продаваше прахосмукачки, произвеждани от местен холандски производител. През 1972 г. Philips създаде поделението "Floor Care". През изминалите 40 години Philips пусна на пазара иновационни и умело проектирани продукти, фокусирани върху мощното почистване. С постижения като телескопичната тръба и инфрачервеното дистанционно управление, Philips стана лидер в иновациите в сферата на уредите за почистване, подобрявайки тяхната използваемост и маневреност. Ние се гордеем с продуктите си като Performer - най-мощната прахосмукачка, създавана някога, с ненадмината засмукваща мощност.


Щракайте върху стрелките или кръговете, за да направите пълна обиколка.

1951 г. - Началото: първите прахосмукачки Philips

През 1951 г. Philips стъпва на пазара на уредите за грижа за пода, продавайки прахосмукачки, произведени от холандския производител Van Der Heem.

1964

1964 г. - Philips представя прахосмукачка с маркуч с шарнирна връзка и приспособление за навиване на кабела - авангардна за своето време, с подобрена маневреност.

1972 г. - Ражда се Philips Floor Care

През 1972 г. Philips интегрира поделението Floor Care, като придобива холандския производител Van Der Heem.

80-те години - Иновации

80-те години са години на иновации от Philips, започнали с въвеждането на дистанционното управление с кабел и на микрофилтъра AFS, създаден да филтрира праха и да осигурява чист изходящ въздух.

90-те години - Нови функции

През 90-те години Philips продължава да се концентрира върху иновациите, осигуряващи превъзходна ефективност, и пусна първото на пазара инфрачервено дистанционно управление. Това нововъведение прави прахосмукачките още по-лесни за употреба. През това десетилетие ние въведохме и турбокомпресорния мотор - ефикасен и компактен мотор, който прави възможно създаването на малки и мощни прахосмукачки като Mobilo.

2000-2005 г. - Технология на накрайниците

От много време Philips работи върху технологията на накрайниците - ключов елемент в прахосмукачките. Накрайникът SuperParquet с въртящи се подложки от микрофибър, пуснат през 2001 г., е бързо последван от накрайника TriActive през 2003 г. Този емблематичен накрайник продължава да печели одобрението на собствениците на прахосмукачки.

2005-2010 г. - Компактни и без торба

Гамата компактни прахосмукачки е въведена през 2001 г. със Specialist, предлагаща разнообразни възможности за почистване.

С пускането на популярната Marathon през 2005 г. Philips навлиза в сферата на прахосмукачките без торба, предлагайки висока почистваща мощност, при това дълготрайна.

Philips продължи с иновациите и в областта на прахосмукачките с торба. Нашата звезда Performer - най-продаваната прахосмукачка на Philips, вече работи в над 1,8 милиона домакинства и темповете на продажби не намаляват.

От 2010 г. досега

Продължаваме да използваме нашата конструкция и създаваме иновационни нови технологии в стремежа си да запазим ненадминатите работни показатели на нашите прахосмукачки, като усъвършенстваме всеки нов продукт, който пускаме на пазара, с нови функции и подобрения в технологиите.

С множество иновации и непрекъснато вдъхновявани от хората, които избират нашите прахосмукачки, ние сме уверени, че най-доброто предстои. И се стремим да ви изненадваме с внимателно проектирани иновационни решения, които дават най-добри резултати при почистване на всякакви подове, без компромис с дизайна или ефективността.

Сравняване на продукти

Сравняване на продукти

Вижте всички продукти и ги сравнете, преди да решите

Започнете сега 

Получавайте нашия бюлетин

Въведете своя имейл адрес

Абонирайте се
Политика на конфиденциалност

Трябва ви поддръжка?

Вижте обширната ни онлайн информация за поддръжка или се свържете с нас.

Посетете поддръжката