Различните дентални статуси изискват различни и индивидуални решения. Научете как Philips Oral Healthcare може да помогне на вас и на вашите пациенти, като разгледате всяко едно от денталните показания по-долу.

Биофилм

 

Бактериалната плака е причина номер едно за кариесите и заболяванията на венците. Разрушаването на плаката и ефективното почистване на труднодостъпните зони може да представлява предизвикателство с ръчна четка за зъби. Запознайте пациентите си с доказаните резултати, получавани с електрическите четки Philips Sonicare.

Гингивит

Гингивит


Почти половината от всички хора на възраст над 30 години в Америка имат някаква форма на пародонтално заболяване според Центровете за контрол и превенция на заболяванията. Преминаването към използване на електрическа четка Philips Sonicare може да помогне за отстраняване на дразненето на венците, което предизвиква гингивит.

Интердентално почистване

 

Чували сте оплаквания от пациенти във връзка с почистването на зъбите с конец. Отнема твърде много време. Трудно е, болезнено и изисква много усилия. Philips Sonicare AirFloss Pro решава всеки един от тези проблеми, като осигурява безопасно и ефективно интердентално почистване за по-малко от 60 секунди на ден.

Оцветяване на зъбите

Оцветяване на зъбите

 

По-бляскавата усмивка е признак на здравословен начин на живот и е цел за повечето пациенти. Тъй като избелващите процедури продължават да набират популярност, Philips Zoom подпомага стоматолози да създават възможности за приложение в кабинета или при домашни условия в зависимост от уникалните потребности и предпочитания на всеки един пациент.

Чувствителност

Чувствителност

 

За пациенти, страдащи от чувствителни зъби, четкането, почистването на пространствата между зъбите, храненето и пиенето могат да причиняват остра, временна болка. Това е състояние, което изисква внимателна грижа. Правилната комбинация от електрическа четка за зъби и глава на четка може да осигури облекчение.

Ортодонтия

 

Поддържането на чисти, здрави и бели зъби по време на ортодонтското лечение е предизвикателство. Можете да направите процеса по-лесен за пациентите си с продуктите за устна хигиена от Philips Sonicare, които са се доказали за намаляване на плаката и предотвратяване на зачервяване на венците.

Пародонтология

Пародонтит

 

Докато повечето пациенти могат ефективно да поддържат своето пародонтално здраве чрез правилна всекидневна устна хигиена, особено за отстраняване на плаката, някои имат нужда от подобряване на действията си при грижата у дома. Тези пациенти могат да се възползват от предимствата на интердентален препарат за почистване, силна вода за уста и пасти за зъби с флуорид, за да предотвратят и спрат прогресирането на различни пародонтални заболявания.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.