промяна на цвета

По-бели зъби навсякъде по света

 

Избелването на зъбите с цел предотвратяване на промяната на цвета им поради външни причини е една от най-желаните процедури в козметичната стоматология в днешни дни. Милиони хора искат по-ярка и по-бяла усмивка. Поради увеличаващия се брой хора, които предприемат избелваща процедура, се покачва и очакването тя да бъде безопасна, безболезнена и бърза.

Пациенти с чувствителни зъби


Philips Zoom ви помага да направите план за избелване, който перфектно да отговаря на нуждите на пациента ви. Zoom WhiteSpeed осигурява впечатляващи резултати само с едно посещение. Philips Zoom DayWhite и NiteWhite предлагат удобството за използване в домашни условия и гъвкава формула според нуждите на пациента ви. DayWhite Gentle с ACP и калиев нитрат осигурява допълнително облекчение за хора с чувствителни зъби.

избелване

Усмивките остават блестящи

 

Има много неща, които пациентите ви могат да направят за поддържане на резултатите и предотвратяване на по-нататъшно обезцветяване на зъбите. Прости промени в начина на живот, като спиране на пушенето или по-рядко пиене на кафе, могат да помогнат за избягването на нови петна поради външни причини. При редовно миене с избелваща електрическа четка за зъби усмивките остават блестящи за по-дълго време. Продукти от рода на избелващата писалка Philips Zoom поддържат усмивките бели между посещенията за професионално избелване.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.