1
Гингивит

Гингивит  

Спрете инфекциите навреме

moderate-chronic-gingivitis

Здраве на венците

 

Предизвиканият от плака гингивит засяга значителна част от населението. Вероятно прекарвате голяма част от времето си, обяснявайки на пациентите за това заболяване. Тъй като гингивитът в ранните си стадии причинява малко или никакви проблеми, някои хора може дори да не знаят, че се е получил при тях. Разбира се за радост на пациентите, последиците при гингивит са обратими.

PЗвукова четка за зъби Philips Sonicare в сравнение с ръчна четка за зъби

Подобрение на стоматологичното здраве само за две седмици

Намаляване на възпалението на венците

 

Колко бързо са обратими последиците при гингивит естествено зависи в голяма степен от хигиената на устната кухина. Пациентите разчитат на помощта на стоматолозите за откриване на засегнатите от инфекция зони и прилагане на методи за максимално здраве на устната кухина. Редовните посещения при зъболекар в комбинация с индивидуализиран режим на устна хигиена спомагат максимално за предотвратяването на пародонтални инфекции.

По-добра грижа за устната кухина при гингивит


За пациенти, които вече имат чувствителни венци, звуковата четка за зъби е мощен и същевременно деликатен начин за дълбоко почистване. Режимът Sensitive (за чувствителни зъби) на четката Philips Sonicare DiamondClean осигурява добро и деликатно почистване. А за пациентите, нежелаещи да използват конец за зъби, Philips Sonicare AirFloss Ultra е доказано средство за нежно и лесно премахване на тънкия биослой от плака в междузъбното пространство.

Препоръчани продукти

Intercare

Глави за четка Intercare

 

Премахва до 7 пъти повече междузъбна плака, отколкото ръчна четка за зъби. Спомага за предотвратяване на гингивит и отдръпване на венците.

AirFloss

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

Чрез леко разпръскване на плаката, която миенето с четка пропуска, AirFloss Ultra помага да се предотврати формирането на кариес в междупроксималните пространства.

FlexCare platinum

FlexCare Platinum

 

Достига отвъд традиционното почистване и осигурява изключително добро премахване на плаката, както и подобрено здраве на венците.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти