Спешна грижа за зъбите

 

Между 30% и 50% от хората в САЩ страдат от някаква форма на пародонтит. Освен това 10% страдат от по-тежка форма на заболяването от гингивит, при която венците се отдръпват от зъбите и се инфектират. На тези пациенти продуктите на Philips Sonicare могат да помогнат за по-добро здраве на устната кухина в домашни условия. 

Спешна грижа за зъбите

Здраве на устната кухина в домашни условия


Лечението на пародонтит варира в зависимост от степента на заболяването, но всеки вид лечение изисква режим на грижа за устната кухина в домашни условия, който помага за промяна на съществуващите навици. Естествената реакция на организма в случай на инфекции е да атакува костната част и съединителната тъкан, която придържа зъбите на място. Докато по-голямата част от лечението се извършва в кабинета ви, в основата на дългосрочните грижи стоят инструментите, които спомагат за поддържането на добри практики за устна хигиена у дома. 

Здраве на устната кухина в домашни условия

Ползата от енергичното миене


Клинично доказано е, че четките за зъби Philips Sonicare намаляват общите нива на плака, както и плаката в пространствата между зъбите, като освен това намаляват възпалението на венците и измерената дълбочина при редовно използване в продължение на шест месеца. За много пациенти тези четки за зъби са нещо повече от ефикасно средство за премахване на плаката за по-здрава усмивка. Те са инструмент с доказана ефективност в борбата срещу пародонтита.

Препоръчани продукти

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

В почистването на пространството между зъбите участва технологията с тройно впръскване, която премахва плаката по линията на венците в труднодостъпните зони.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.