1
Биослой

Биослой
Помогнете на пациентите
да премахнат плаката

Мотивиране на пациентите

Мотивиране на пациентите

 

За запазване на баланса в устната микрофлора развитието на биослоя трябва да бъде прекъснато преди стадия на узряване. Подчертайте колко е важно редовното миене и използването на конец за зъби при посещенията на вашите пациенти. Мотивирането на пациентите в периода между посещенията е непрекъснато предизвикателството.

Съобразяване с препоръките

Съобразяване с препоръките

 

Знаем, че хората често пропускат определени зони при миенето на зъби. Знаем също, че много хора не използват конци за зъби, защото смятат, че е твърде трудно или отнема много време. Клинични и лабораторни изследвания демонстрират превъзходната ефективност на технологиите на Philips Sonicare при почистване на тези труднодостъпни зони. Нововъведения има и в междузъбното почистване.

Доказани резултати


Philips Sonicare може да мотивира пациентите да мият зъбите си по-често, защото хората бързо могат да видят и да почувстват резултатите. За пациентите, които не използват редовно конец за зъби, Philips Sonicare AirFloss Ultra прави почистването между зъбите бързо и лесно. При клинични изследвания 86% от пациентите твърдят, че Sonicare AirFloss Ultra се използва по-лесно от конец за зъби.

Препоръчани продукти

FlexCare Platinum

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Достига отвъд традиционното почистване и осигурява изключително добро премахване на плаката, както и подобрено здраве на венците.

AirFloss

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

Чрез леко разпръскване на плаката, която миенето с четка пропуска, AirFloss Ultra помага да се предотврати формирането на кариес в междупроксималните пространства.

sonicare-for-kids

Philips Sonicare For Kids

 

Максимална степен на отстраняване на плаката, звукова технология, персонализируеми лепенки, както и образователни инструменти, които правят миенето на зъби забавно за цял живот.

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Премахва до 7 пъти повече плака, отколкото ръчна четка за зъби и подобрява здравето на венците само за две седмици.

 

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти