hard-to-clean-spaces

Всеки трябва да почиства пространствата между зъбите си

 

Макар че пациентите разбират необходимостта от почистването с конец за зъби, мнозина не го правят или нямат възможност. Стоматолозите поемат инициативата и правят конкретни препоръки според обстоятелствата, способностите и нуждите на пациента. Днес съществуват многобройни устройства за междузъбно почистване.

Улеснете междузъбното почистване


Използването на конец за зъби може да бъде трудно за овладяване упражнение. То може да е много времеемко. Улесняващите междузъбното почистване продукти буквално могат да спасят венците на пациентите, които не използват конец за зъби редовно.

Philips-Sonicare-Airfloss-in-action

Революционна технология

 

Philips Sonicare AirFloss Ultra е специално проектирана за лесно и ефективно почистване на междузъбните пространства на пациентите. Почистването между всички зъби и под линията на венеца отнема по-малко от минута и се извършва просто с насочване и натискане. Само за две седмици революционната технология с микровпръскване на Philips Sonicare AirFloss Ultra може да подобри здравето на венците в пространствата между зъбите.

Препоръчани продукти

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Чрез леко разпръскване на плаката, която миенето с четка пропуска, AirFloss Ultra помага да се предотврати формирането на кариес в пространствата между зъбите.

Накрайници за Philips Sonicare AirFloss Ultra

Накрайници за Philips Sonicare AirFloss Ultra

Тънкият накрайник под ъгъл и насочващото крайче улесняват заемането на правилна позиция. Дизайнът позволява лесен достъп до трудни за достигане места.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.