sensitivity-info

Облекчение при чувствителност на зъбите

 

Милиони пълнолетни хора се оплакват от чувствителност на зъбите. Вероятно поне няколко от пациентите ви страдат от това. Както е известно на всеки страдащ от това, свръхчувствителността на дентина не е шега. Хората просто искат да намерят начин болката да спре.

чувствителност

Внимателна грижа

 

При чувствителни зъби също има нужда от щателно премахване на биослоя от плака. Днес съществува технология, която осигурява на пациентите начин за намаляване на чувствителността по време на миене на зъби и същевременно за максимален контрол над появяването на плака. Освен това изследвания показват, че когато Philips Sonicare се използва с вещества за понижаване на чувствителността, се покрива по-голяма част от устната кухина и се достига до чувствителните зони.

Избягване на износването на дентина 

 

Електрическата четка за зъби може да помогне при проблеми с чувствителността на зъбите. Режимът Sensitive (за чувствителни зъби) на четката Philips Sonicare DiamondClean осигурява добро и деликатно почистване. Изследвания показват, че с тази четка износването на дентина е значително по-малко, отколкото с ръчна четка за зъби.

Препоръчани продукти

Philips Sonicare PerioRx

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

С девет уникални възможности за четкане, интуитивен датчик за натиска и усъвършенствана технология на главата на четката, Philips Sonicare FlexCare Platinum отива отвъд традиционното почистване, за да предостави изключително премахване на плаката и подобрено здраве на венците.

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean


Премахва до 7 пъти повече плака, отколкото ръчна четка за зъби и подобрява здравето на венците само за две седмици.

Up to date Icon

Искам да получавам информация и новини

Икона на стоматолог

Разгледайте нашата гама от продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.