1
Продукти

Рецепти.

Вдъхновение и съвети

 

За "Кухненски уреди" от Philips

тай рибен кекс

Силата на домашната храна

 

В "Кухненски уреди" от Philips смятаме, че храната и начина, по който се приготвя, са много важни, за да бъдат хората здрави, да живеят добре и да се радват на живота.

 

Ние искаме да помогнем на хората по целия свят по-често да се радват на по-добра домашна храна, като намираме нови и вдъхновяващи практически решения, които да са по-ефективни.

 

Нека насърчим по-здравословни, по-вкусни и по-ефикасни начини за готвене!

Най-новите рецепти на Philips  

Моите любими продукти  

SoupMaker

 

"Аз наистина обичам супа, лесно се добавят много зеленчуци. Philips SoupMaker ви улеснява при приготвянето на супа, тъй като можете да я направите за 20 минути с много зеленчуци и други здравословни съставки. Освен супа можете лесно да приготвите вкусен (с кисело мляко) сладолед или кремове с Philips SoupMaker."

Кухненска машина

 

"Кухненската машина на Philips ви предоставя 2 допълнителни ръце за помощ в кухнята. Можете да използвате кухненската машина, за да месите тесто и да разбивате бита сметана или белтъци. Ако обичате да печете като мен, не можете без кухненска машина! Но освен разбиване и месене можете също да режете съставки за приготвянето на здравословна салата, да разбърквате кремове и дори да мелите месо!"

Airfryer

 

"Искате да пържите у дома, но изпитвате недостатъците на фритюрника? Нездравословни, неприятни миризми, трудни са за чистене –…Philips Airfryer е перфектното решение! С Philips Airfryer можете да пържите много по-здравословно…с въздух! Знаете ли за какво още можете да използвате Airfryer? Печене, скара и изпичане. Можете също да приготвите цяло ядене в един Airfryer! Ще ви изненадам с най-вкусните рецепти за Airfryer."

Регистрирайте вашия продукт от "Кухненски уреди"  

 

Бъдете първите, които ще узнаят за нашите най-нови продукти и специални предложения, и получете възможност да тествате и опитате нашите най-нови продукти, преди да излязат на пазара.

 

Регистрирайте продукт на Philips сега

Philips Airfryer

Facebook

Philips Chef Facebook
Харесайте Philips Chef във Facebook и открийте още съвети и рецепти.

Airfryer

Philips Airfryer

С повече от 200 рецепти приложението Philips Airfryer всеки ден вдъхновява готвачи у дома да приготвят вкусни, здравословни ястия.

Можете да изтеглите приложението за iOS или Android.