Кисело зеле по ловджийски

Кисело зеле по ловджийски приготвено с Philips Multicooker. Вижте цялата рецепта тук.

Порции 6, Време за подготовка: 10 минути , Време за сотиране на висока температура: 2 часа

Съставки

  • 1,5 кг. кисело зеле
  • 1 лук. нарязан
  • 0,4 кг. наденциа
  • нарязана на колелца
  • 0.3 кг. свинска плещка
  • нарязана на кубчета
  • 1 лъжица зeхтин
  • 5 г. сушени гъби
  • предварително накиснати
  • 1 ябълка
  • нарязана на четвъртинки
  • 4 бр. сушени сливи
  • 100 мл. вода
  • 2 дафинови листа
  • 3 зърна бахар
  • 3 зърна хвойна
  • черен и шарен пипер на зърна

Как да приготвя

  • Сложете зехтина в съда за готвене и добавете лука.
  • Натиснете MENU бутона и изберете FRY. Натиснете COOKING TIME и задайте 5 мин. Натиснете START разбърквайки от време на време.
  • След това добавете нарязаната наденица и месото и задайте FRY за 10 мин на отворен капак.
  • Добавете киселото зеле, дафиновия лист, всички подправки, гъбите, налейте малко вода и задайте програма STEW за 1 час и 30 мин.. Затворете капака и натиснете START. По избор: добавете сливите и ябълките, натиснете BAKE програма, натиснете TEMPERATURE и задайте 80 °C и време 20 мин. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
  • След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.Накрая можете да добавите малко кимион, риган и червено вино.
Кисело зеле по ловджийски | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.