Коктейл с шампанско и ванилов сладолед

Коктейл с шампанско и ванилов сладолед приготвен с пасатор Philips. Вижте цялата рецепта тук.

Време за сотиране на висока температура: 5 минути

Съставки

  • 250 гр. пресни или замразени малини
  • 4 ч.л. ванилов сладолед
  • 200 мл. Шампанско

Как да приготвя

  • Размразете малините, ако използвате замразени.
  • Запазете 12 малини за декорация, останалите пюрирайте с ръчния пасатор.
  • Разделете пюрето в 4 коктейлни чаши и добавете една топка ванилов сладолед във всяка.
  • Внимателно изсипете шампанското, за да се образува отделен слой върху пюрето от малини.Гарнирайте с останалата част от малините.
Коктейл с шампанско и ванилов сладолед | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.