Италианска доматена супа приготвена с пасатор Philips. Вижте цялата рецепта тук.
   Време за сотиране на висока температура:  30 минути 
    Съставки
    - 5 зрели домата
- 1 жълта чушка (по желание)
- сол и лют червен пипер
- 3 с.л. кисело мляко
    - 1 ч.ч. доматен сос (италиански пасата)
- няколко листенца босилек
- 3 с.л. Зехтин
    Как да приготвя
    - Оставете доматите да заврят, докато люспата им започне да се отделя. 
- Междувременно в друг тиган запъжете за 10-15 минути доматения сос, лютите чушки и маслото.
- Оставете соса да се охлади, след това го изсипете в блендера заедно с доматите и пасирайте, докато получите гладка смес. 
- Добавете босилека към супата и загрейте за 3-4 минути. 
- Изключете котлона и добавете киселото мляко, като разбърквате постоянно. 
- Гарнирайте с пресен босилек. 
- Сервирайте с препечен хляб (като можете да поръсите със зехтин, оцет и риган и да запечете във фурната за 3-4 минути).