1
Сензорни екрани

  Богат набор на сценарии за употреба

  • Място на продажба (POS)

   Място на продажба (POS)

   Сензорните монитори Philips са перфектният избор за всички ваши нужди за търговски магазини и място на продажба. Свържете се с вашата POS терминална система за лесно управление на запасите, подпомагайте клиентите по-ефективно, подобрете изживяването при плащане и много повече.

  • Информационно звено (POI)

   Информационно звено (POI)

   Сензорните монитори Philips внасят динамика и удобство в средите с "информационно звено", позволявайки на хората лесно да получават информация в летища, търговски центрове, гари, места за забавление и много други.

  • Хотелиерство

   Хотелиерство

   Сензорните монитори Philips подобряват отношенията с клиентите и удовлетвореността в хотелиерския сектор. Получавайте данни бързо, улеснявайте взаимодействието между клиент и служител, изграждайте лоялност, опростете работния си процес и много други.

  • Образование

   Образование

   Сензорните монитори Philips подобряват образователното изживяване както за ученици, така и за учители. Споделяйте информация, ускорявайте обучението и развитието, насърчавайте любопитството, засилвайте удоволствието, повишавайте ИТ уменията и още много.

  • Сензорните монитори Philips са перфектният избор за всички ваши нужди за търговски магазини и място на продажба. Свържете се с вашата POS терминална система за лесно управление на запасите, подпомагайте клиентите по-ефективно, подобрете изживяването при плащане и много повече.

  • Сензорните монитори Philips внасят динамика и удобство в средите с "информационно звено", позволявайки на хората лесно да получават информация в летища, търговски центрове, гари, места за забавление и много други.

  • Сензорните монитори Philips подобряват отношенията с клиентите и удовлетвореността в хотелиерския сектор. Получавайте данни бързо, улеснявайте взаимодействието между клиент и служител, изграждайте лоялност, опростете работния си процес и много други.

  • Сензорните монитори Philips подобряват образователното изживяване както за ученици, така и за учители. Споделяйте информация, ускорявайте обучението и развитието, насърчавайте любопитството, засилвайте удоволствието, повишавайте ИТ уменията и още много.

  Повишаване на производителността

  Повишаване на производителността

  Интелигентна стойка


  Philips SmartStand позволява гъвкава настройка на екрана. Структурата тип Z позволява използване в различни ергономични положения благодарение на възможностите за настройка на височината, накланяне и сгъване. Можете да поставите стойката в изправено положение, да я наклоните назад и да я поставите почти равна върху масата, ако е необходимо.

  Gif на интелигентна стойка

  Защо да изберете  сензорните монитори Philips?

  Икона за SmoothTouch

  SmoothTouch

  Сензорният екран на Philips се основава на технологията Projected Capacitive за плавна реакция с 10 сензорни точки. Тази технология е изключително издръжлива благодарение на стъкленото покритие и ще работи с пръст, някои латексови ръкавици и пасивна писалка.
  Икона за устойчивост на издраскване

  Устойчивост
  на издраскване

  Нашите сензорни екрани са покрити със стъклено покритие и осигурява висока издръжливост и позволява сензорната функция да продължи да работи дори ако стъклото е надраскано. Това стъкло разполага със 7H устойчивост – нивото на кварцов материал – за да осигури защита на вашия сензорен монитор.
  Икона за свързаност

  Интелигентно
  свързване

  Нашите сензорни монитори са оборудвани с универсални връзки: VGA, DVI, HDMI и DisplayPort вход за цифров сигнал. Това ви помага да се свържете с всяко устройство независимо от конектора. Свържете се чрез USB, за да активирате функцията за докосване. 

  Софтуерна съвместимост


  Сензорните монитори Philips разполагат с междуплатформена съвместимост с определени версии на

  Лого на Windows

  Windows

  Лого на Android

  Android

  Лого на LINUX

  Linux

  Топ предложения на монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.