1
Монитори с док

  Изберете вашето  решение за докинг с USB-C:

  Лого на USB-C докинг

  USB-C поставяне

  Изключително мощни


  Сбогувайте се със зарядните устройства и захранващите кабели. Един USB-C порт предоставя до 90 W към вашия лаптоп или смарт устройства, като внася ред и удобство в дигиталното ви работно пространство. Мониторите на Philips са тествани да осигуряват съвместимост с голям набор от марки и модели лаптопи и телефони.
  Лого на данни

  Данни

  Изключително бързо


  Най-новия USB 3.2 стандарт предоставя 20 пъти скоростта на USB 2.0, като ви прави по-продуктивни, тъй като вашите преноси на данни вече се завършват за малка част от времето, с което сте свикнали. Например пълен 4K филм може да бъде прехвърлен за по-малко от 60 секунди.
  Лого на Ethernet

  Ethernet

  Ethernet RJ45


  Върху USB хъба за няколко порта ние също така предоставяме Ethernet (RJ45) порт за допълнително удобство.

  Иновативна свързаност с USB докинг

  Иновативна свързаност с USB докинг
  USB-C banner

  USB-C


  Един USB-C наистина може да промени вашето потребителско изживяване и начина ви на работа. Без повече зарядни устройства, захранващи и сигнални кабели, цялостното решение доставя до 90 W към вашия лаптоп или смарт устройства и внася ред в дигиталното ви работно пространство.

  Продукти с USB-C

  USB Docking banner

  USB докинг


  Най-доброто решение, предназначено за корпоративна и офис среда, е уникалният USB-C док, който съчетава USB-C, RJ45 и DP-out за допълнително удобство. Това замества перфектно всеки външно обемист отделен док, намалявайки нежеланото претрупване по бюрата, но гарантиращо висока свързаност.

  Продукти с USB докинг

  USB Docking Pro banner

  USB Docking pro


  За професионални потребители, които се нуждаят от най-модерното и цялостно вертикално решение, Philips проектира монитори, които позволяват още по-гъвкава свързаност, включваща универсална репликация на портове и осигуряваща по-високо качество на доставката на енергия, данни и аудио/видео. Освен това нашите професионални монитори се предлагат с HDR, усъвършенствани панели, висока разделителна способност и по-големи размери на екрана за повишена продуктивност. 

  USB Docking pro

  Хибридна връзка


  Като част от нашата гама професионални докинг системи мониторите Philips предлагат също и решения за потребители на лаптопи, които могат да бъдат свързани само чрез традиционния USB-A. Хибридните монитори предлагат вградена USB докинг станция, оборудвана с технология DisplayLink, която се отличава с универсална репликация на портове, така че потребителите получават достъп до периферни устройства за офиса, включително клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел, чрез един USB кабел с двойна мрежа с конектор type C и type A.
  Хибридна връзка

  Продукти за хибридна връзка

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.