Нашите любими

  499P9H/00

  Нашият отличен с награди 49" извит 32:9 SuperWide дисплей е като два пълноразмерни високопроизводителни монитора в едно. Функции, повишаващи производителността, като USB-C и изскачаща уеб камера с Windows Hello, предоставят производителността и удобството, които очаквате.

  Лого на награда за дизайн iF за 2018 г.
  лого на победител на награда reddot за 2018 г.

  Philips 499P9H


  Призната продуктивност и производителност

  Лого на Hexus
  Лого на награда за дизайн iF за 2018 г.
  Лого за "струва си да се купи" на Kitguru
  Лого за февруари 2019 г.
  Лого за отлично изживяване при игри
  Лого на победител на награда Reddot за 2018 г.

  Широка гама решения за професионалисти

  • Зелени

   Зелени

   Зелените монитори Philips се отличават с иновативни и екологично чисти технологии за по-зелено бъдеще: енергийна ефективност, напълно рециклируема опаковка, спазване на строги международни екологични стандарти и без наличие на вредни вещества, като олово, живак и PVC/BFR.

   Научете повече
  • Осезание

   Осезание

   Сензорните монитори Philips предлагат иновативни, лесни за ползване решения за широк спектър от сценарии и професии на използване. Снабдени със сензорната технология Projected-Capacitive (P-Cap) и писалка за лесна и интуитивна употреба, тези интерактивни дисплеи могат да поддържат до 10 точки и разполагат с усъвършенствана IP65 защита срещу контакт, вода и прах.

   Научете повече
  • Видеоконференции

   Видеоконференции

   Мониторите на Philips предлагат решение "всичко в едно" с вградена камера за видеоконференции.

   Научете повече
  • Докинг

   Докинг

   Като включва тънък реверсивен USB-C конектор, както и високоскоростна USB 3.1 технология, това гъвкаво решение ви позволява да извършвате много различни задачи само с един кабел. От сигурно и бързо прехвърляне на данни до презареждане на лаптопи и смартфони, до включване на периферните устройства директно към монитора.

   Научете повече

  Топ предложения на  монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.