1
Домашна употреба

  4K Ultra HD LCD монитор

  346E2CUAE/00
  Мониторът Philips E Line разполага със зашеметяващи визуални ефекти и стилен дизайн за работното ви място. UltraClear 4K UHD и Ultra Wide-Color предоставят изключителна яснота и реалистични визуални ефекти. MultiView отговаря на нуждите за използваемост и продуктивност.

  Нашите  любими

  Монитори за конзолни игри

  Монитори за компютърни игри

  Монитори за конзолни игри

  Монитори за компютърни игри

  Разработени за  здравето на очите ви

  Топ предложения на  монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.