4K Ultra HD LCD монитор

  346E2CUAE/00

  Мониторът Philips E Line разполага със зашеметяващи визуални ефекти и стилен дизайн за работното ви място. UltraClear 4K UHD и Ultra Wide-Color предоставят изключителна яснота и реалистични визуални ефекти. MultiView отговаря на нуждите за използваемост и продуктивност.

  Нашите  любими

  Монитори за компютърни игри

  Монитори за компютърни игри

  Разработени за  здравето на очите ви

  Топ предложения на  монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.