Extended-warranties
изтекла

Механизъм на промоцията

Купете и се уверете в качеството на вертикални безкабелни прахосмукачки Philips за 60 дни! Ако не сте доволни от функционалността на уреда можете да върнете безкабелната прахосмукачка и ще получите обратно парите си.Ако поради някаква причина нашите удобни и прецизни в почистването вертикални безкабелни прахосмукачки не отговарят на вашите потребности и изисквания, ние гарантираме, че ще ви върнем пълната сума, която сте платили.

И всичко, в три лесни стъпки:

1. Приберете вертикалната безкабелна прахосмукачка в оригиналната ѝ кутия, заедно с всички аксесоари и гаранционната карта. Уредът трябва да бъде в пълна изправност.

2. С уреда трябва да приложите и касова бележка и/или фактура, която да доказва, че покупката е направена по време на нашата кампания (16.05.2022г. до 31.07.2023 г.), като включите и формата за връщане.

3. Върнете уреда, заедно с касовата бележка и попълнения формуляр в магазина, от който сте го закупили, в рамките на 60 дни от датата на покупката.
Регистрирайте Вашия продукт в MyPhilips до 90 дни след датата на покупка и ние ще ви подарим 3 години допълнителна гаранция.
По този начин ще се възползвате от 5 години гаранция за Вашия продукт.

За повече детайли и информация относно удължаването на гаранцията, вижте правилата на промоцията.

Philips-TestPeriod-Icon-02

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.