1
Телевизори

Philips Ambilight TV

Телевизорът с картина по-голяма от екрана си

Идеално околно осветление

 

Ambilight от Philips добавя друго измерение на вашия телевизор. Излъчвайки светлина от страните на вашия телевизор върху задната стена, пренася действието отвъд екрана и изпълва стаята ви с идеална атмосфера. Използвайки интелигентно светодиодно осветление, всичко, което се случва на екрана, се синхронизира в реално време. Така вие винаги ще се чувствате така, сякаш сте сред звездите без значение от настройката.

Видео за функцията Ambilight на телевизорите Philips

Научете повече за Ambilight

Philips TV Ambilightplayer

Гамата Ambilight

Двустранен Ambilight

 

С Ambilight от двете страни на телевизора тези модели са идеални за малки до средни стаи.

Тристранен Ambilight

 

С Ambilight отгоре, отляво и отдясно на вашия телевизор тези модели за идеални за по-голяма стая, където телевизорът е поставен на стойката си.

Четиристранен Ambilight

 

С Ambilight на четирите страни на вашия телевизор тези модели за перфектни за по-големи стаи, където телевизорът е поставен на стойката си или монтиран на стената.

Ambilight, който отговаря на вашето настроение

Телевизори Philips Ambilight класически режим

Класически режим на Ambilight

 

Класическият режим на Ambilight на Philips следи прецизно съдържанието на телевизионното предаване на екрана и го отразява върху стената зад телевизора в реално време. Просто изберете от гамата режими и сте готови.

Телевизори Philips Ambilight режим за музика

Режим за музика Ambilight

 

Режимът за музика на Ambilight точно следи и реагира на динамиката на музиката, която сте пуснали на вашият телевизор Philips. Просто изберете от многообразието от предварително дефинирани настройки или изберете режима за парти на случаен принцип.

Телевизори Philips Ambilight режим за игри

Режим за игри Ambilight

 

С режима за игри на Ambilight вашата стая се превръща в част от света на играта с богати, ослепителни цветове съответстващи динамично на действието на екрана. Достигнете ново ниво на завладяваща игра.

Ambilight TV обожава hue

 

Разпространете красотата и елегантността на Ambilight в целия си дом. Philips hue са незадължителни крушки, които се свързват безжично с вашия телевизор Ambilight. Просто свържете крушките с вашия телевизор и готово – Ambilight отвсякъде.

Philips TV Ambilight & hue