1
Избелване вкъщи

Как да избелите зъбите си вкъщи с Philips Zoom!

Комплектите за избелване на зъби вкъщи Philips Zoom! са безопасен и удобен начин да постигнете видимо по-бяла усмивка в рамките на една до две седмици. Ще получите професионални, достъпни резултати с минимална или никаква чувствителност.

 

Защо да изберете комплект за домашни условия Philips Zoom!?

Прилагате самостоятелно комплекта за избелване в домашни условия, което означава, че можете да избелите зъбите си когато и където пожелаете.

 

За да се гарантират безопасността и удобството ви, всички наши процедури за избелване на зъби започват с консултация с вашия стоматолог. Той ще препоръча най-подходящия комплект за избелване на вашите зъби и ще отговори на всичките ви въпроси. След това ще притежавате необходимите познания, за да постигнете по-бяла усмивка по безопасен и ефективен начин в домашни условия.

 

В какво се състои консултацията за избелване?

Когато си записвате час, кажете на вашия стоматолог, че се интересувате от избелваща процедура с Philips Zoom!. След като пристигнете в кабинета, той ще ви попита какъв вид процедура желаете. Може би искате най-бързите резултати? Или процедура, която щади максимално зъбите ви? Или, ако не сте сигурни какво да изберете, просто попитайте стоматолога какво би ви препоръчал.

 

Ако ви бъде назначена процедура, при която се използват шини за уста, вашият стоматолог ще ви изработи персонална шина, която приляга идеално на зъбите и венците, за да се постигнат безопасни и ефективни резултати.

Домашен комплект в банята

Какви са възможностите ми при избелване вкъщи?

 

Всеки разбира удобството по различен начин, затова ние предлагаме 2 типа избелване вкъщи, чрез които да постигнете по-ярка усмивка. Всеки комплект е с различна по сила формула, като стоматологът ще ви предостави повече информация за тях. Всички наши избелващи процедури са предназначени да избелят зъбите ви с минимална или никаква чувствителност.

Възможност 1: Philips Zoom! DayWhite

Местоположение "Магазин"
Вкъщи
Хронометър

30 минути

2 пъти дневно в продължение на 2 седмици

Tooth with sparkle
До 6 нюанса
DayWhite е отличен, ако желаете да носите шини възможно най-малко през деня. Предлага се в различни по сила варианти, при които носите шини между 30 и 90 минути и постигате резултати в рамките само на 2 седмици.

Възможност 2: Philips Zoom! NiteWhite

Местоположение "Магазин"
Вкъщи
Хронометър

4 – 6 часа

Всяка нощ в продължение на 1 – 2 седмици

Tooth with sparkle
До 6 нюанса
С NiteWhite можете да избелите зъбите си за една нощ, докато спите: идеален, ако предпочитате да носите шини през нощта. Предлаган също в различни по сила варианти, NiteWhite също осигурява видими резултати след 2 седмици.

Как да избелите зъбите си с DayWhite и NiteWhite

Избелване на зъбите вкъщи

Процедурите DayWhite и NiteWhite се извършват по един и същ начин; различават се по това кога и колко дълго носите шините.

 

При DayWhite носите шините два пъти на ден, затова може да предпочетете да извършвате една процедура сутрин, а другата – вечер. При NiteWhite шините се носят през нощта: можете да ги свалите веднага, след като станете от сън.

 

Когато сте готови да избелите зъбите си, измийте ги добре с четка, за да отстраните плаката, след което изпълнете тези лесни етапи:

 

  • Поставете една капка гел за избелване на зъби във всяка вдлъбнатина на зъб в шините.
  • Поставете внимателно шините на зъбите си.
  • След като изтече препоръчаното време за вашата формула, извадете шините и ги почистете много добре със студена вода.
  • Измийте зъбите си с четка и се насладете на по-бяла усмивка.

 

Всяка формула за домашни условия се състои от уникално съчетание на съставки, което спомага за защита на емайла и намалява чувствителността. Още един повод за усмивка!

Philips Zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite и NiteWhite

Най-добрите ни процедури за избелване на зъби, съобразени с вашия всекидневен график
Интересувате ли се от избелване с DayWhite или NiteWhite?

Нашият режим от 5 стъпки за искряща усмивка