1

Заблестете с по-бяла, по-здрава усмивка

Професионално избелване на зъби с Philips Zoom!

Безопасен и ефективен начин да имате по-бяла усмивка 

Кликнете на за повече информация

Клинично доказано избелване на зъбите с до осем нюанса

 

Philips Zoom! Whitening може да направи зъбите ви с 8 нюанса по-бели само за 45 минути*. Благодарение на нашата активирана със светлина технология, можете да видите категорични резултати за време, по-малко от една обедна почивка. 

Професионални резултати с минимална или никаква чувствителност**

 

Хората, които използват Philips Zoom!, изпитват минимална или никаква чувствителност на зъбите**. Вашият стоматолог ще се погрижи за максималното ви удобство по време на процедурата, а уникалният гел ще ви осигури допълнителната защита след като бъде завършена.

Препоръчана от вашия стоматолог – извършва се вкъщи или в стоматологичен кабинет

 

Всички наши избелващи процедури започват с консултация с вашия стоматолог. Процедурите ни, предназначени за извършване в стоматологичен кабинет, ви предоставят незабавен резултат, а домашните ни процедури ви осигуряват професионално избелване в удобната обстановка на дома ви.

Уред за избелване Philips Zoom!

Изберете между нашите процедури при стоматолог или вкъщи

Мигновено по-бяла усмивка

Избелващи процедури в стоматологичен кабинет

За най-оптимални резултати от избелването
 

  • До осем нюанса по-бяло само за 45 минути*
  • Включва гел за защита на чувствителни зъби
  • Съобразена с вашите нужди

По-бяла усмивка в домашни условия

Избелващи процедури в домашни условия 

  • Видимо по-бяла усмивка само след седем дни***
  • Включва гел за защита на чувствителни зъби
  • Персонални избелващи шини, поставени от вашия стоматолог

Вижте разликата, която може да се постигне с Philips Zoom!1

преди след
преди след

1 Резултатите може да се различават, попитайте вашия стоматолог дали избелването с Philips Zoom! е подходящо за вас 

Често задавани въпроси balloons

Най-често задаван въпрос:

Безопасно ли е избелването на зъбите?

Отговор: Да, избелването на зъбите е безопасно, ако спазвате внимателно указанията за всеки продукт. Някои продукти за избелване може да дразнят венците или да предизвикат чувствителност на зъбите ви, затова препоръчваме да се обърнете към стоматолог, ако желаете да имате по-бяла усмивка.

Какво предизвиква пожълтяване на зъбите?

Има множество причини зъбите да променят цвета си. Генетична предразположеност, околна среда и дори приемът на определени медикаменти може да повлияе на белотата на усмивката ви.

Най-често срещаната причина са повърхностните петна по емайла ви. Те се дължат на всекидневно приеманата храна, напитки и начина на живот. С течение на времето петната могат да засегнат слоя под емайла, който се нарича дентин. Когато той се замърси, целият зъб изглежда по-тъмен, тъй като емайлът е прозрачен. 

Как мога да избеля зъбите си?

Има няколко възможности: от професионални процедури до предлаганите в магазините избелващи пасти и ленти. С избелващите процедури, препоръчани от Philips Zoom!, можете да постигнете 8 нюанса по-бяла усмивка и да ги извършите в кабинет или вкъщи. Първата стъпка е консултация с вашия стоматолог.

Как мога да премахна повърхностните петна?

Освен продуктите за избелване на зъби Zoom!, четката ви за зъби също може да допринесе за по-ярката ви усмивка. Всяка четка за зъби Philips Sonicare извършва 31 000 движения в минута, с които помага за отстраняване на петната и избелва по естествен начин вашите зъби. 

Как мога да премахна по-дълбоките петна?

Избелващите процедури, предназначени за справяне с петна по дентина – слоят под емайла на повърхността – съдържат съставки като водороден пероксид или карбамиден пероксид. Те взаимодействат химически с въглерода, който причинява пожълтяването на дентина, и правят зъбите ви по-бели в дълбочина.

Колко дълго траят резултатите?

Избелващите ни процедури са формулирани така, че да ви осигуряват дълготрайни резултати, но резултатите ще бъдат различни в зависимост от вида на избелването, което сте избрали. Изборите, които правите във всекидневието си, като например приема на напитки, които оцветяват зъбите, ще причини повторното им пожълтяване с течение на времето.

Коя процедура с Philips Zoom! е най-подходяща за мен?

С Philips Zoom! получавате безопасно избелване на зъбите с минимална или никаква чувствителност. Независимо дали изберете процедура в кабинет или в домашни условия, в началото винаги се провежда консултация с вашия стоматолог. Той може да препоръча най-подходящият за вас вариант според начина ви на живот, бюджет и резултатите, които желаете да постигнете. Научете повече тук.

Как мога да поддържам бялата си усмивка след процедурата?

Вашият стоматолог ще ви предостави съвети относно грижите преди и след процедурата. Можете да поддържате по-бялата си усмивка с една от нашите електрически четки за зъби Philips Sonicare DiamondClean. Разполагате и с възможността за първокласна поддръжка на вашата по-бяла усмивка с комплекта за избелване вкъщи Philips Zoom!.

Колко струва избелването с Philips Zoom!?

Цените са различни в зависимост от стоматолога. Избелващите ни процедури започват от само XX. За повече подробности се обърнете към вашия Philips Zoom! специалист.

Как да изберете най-подходящата за вас избелваща процедура

Професионално избелване може да бъде извършено при стоматолога или вкъщи. Ще ви разкажем за ползите от двата варианта и за това кой от тях е най-подходящ за вас.

Поддържайте най-ослепителната си усмивка

Запазете бялата си усмивка, като се уверите, че разполагате с подходящата четка за зъби. Четките за зъби Philips Sonicare са предназначени да помогнат за предотвратяването на петна в бъдеще.

Нашият режим от 5 стъпки за искряща усмивка

Philips Zoom! Icon

Philips Zoom!


Заблестете с по-бяла, по-ярка усмивка за време, по-малко от една обедна почивка. С Philips Zoom! можете да избирате между професионални процедури за избелване в стоматологичен кабинет или вкъщи, които вашият стоматолог ще адаптира спрямо нуждите ви. Независимо дали имате специален повод или просто желаете да намалите оцветяването и петната, Philips Zoom! ще ви даде професионални резултати с минимална или никаква чувствителност.*

 

* със Zoom! WhiteSpeed 25%, 45 минути, което не включва времето за нанасяне
** анкетираните пациенти са изпитали минимална или никаква чувствителност при процедури с Philips Zoom!, съдържащи ACP
*** Philips Zoom! DayWhite и NiteWhite осигурява видимо по-бяла усмивка само след 7 дни

ЧЗВ Icon

Имате въпрос?
Ние сме на ваше разположение

Към днешна дата Icon

Искате да сте винаги информирани?

Стоматолози Icon

Вие сте стоматолог?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Разбирам

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Разбирам

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.