Научете как да изберете подходящ накрайник за четка Sonicare за вашите нужди ► Бактериална плака ► Избелване на зъби ► Грижа за чувствителните венци

    Как да изберете идеалната глава за вашата електрическа четка за зъби Philips Sonicare?

    Почистването на зъбите е един от най-важните моменти от деня ни, дори и понякога да не ни изглежда точно така. Толкова сме свикнали с рутината при миенето на зъби, че забравяме, за огромното значение и важност на тази иначе кратка ежедневна процедура. Освен, че предпазва зъбите и венците ни, регулярното им почистване ни гарантира дълготрайна усмивка и свеж дъх. Правилното миене на зъбите може значително да допринесе за нашето орално здраве и дори за това на цялото тяло. 

     

    За да бъде почистването на зъбите ни идеално, електрическата четка за зъби на Philips предлага всички предимства за защита на венците и зъбите. Благодарение на иновативната си технология, тя се откроява значително срвнено с функционалността на обикновена четка за зъби. Освен това тя предлага допълнителни възможности за ефективност, благодарение на различните си накрайници, подходящи за всички персонални нужди. 

     

    Ако използвате нашата електрическа четка за зъби, имате възможност да изберете специална глава на четката за зъби, която отговаря на конкретна цел, която искате да постигнете, когато става въпрос за вашата лична устна хигиена. Независимо дали искате да премахнете бактериалната плака, да осигурите нежна грижа за венците си или да се възползвате от възможността за избелване на зъбите си у дома, можете да изберете накрайник на четката, който да отговори на всяка една ваша нужда. 

    capete de periere philips sonicare

    Какви са предимствата на главите за електрическа четка за зъби Philips Sonicare? 

    Главата на четката за зъби трябва да се сменя на всеки три месеца, за да се използва с оптимален капацитет. Нашата технология BrushSync следи колко дълго сте използвали главата за миене и колко интензивно е било четкането на зъбите. Когато дойде време да смените своя накрайник, вашата Philips Sonicare ще ви уведоми със светлинен и кратък звуков сигнал.

     

    За да можете да се грижите правилно за зъбите си, трябва да сте сигурни, че използвате най-добрите продукти за грижа за устната кухина. С какво главите за четка Philips Sonicare се различават от тези на обикновената четка за зъби?

     

    • Технология Brushsync - движението на накрайника е перфектно синхронизирано с дръжката на четката, за да осигури перфектно изживяване при четкане. 
    • Режим на сдвояване - режимът на четкане се избира автоматично заедно с нивото на интензивност за оптимални резултати. 
    • Интелигентни сензори - предупреждават, когато накрайникът е износен и трябва да се смени, като се изчисли точното време за миене. 
    • Индикаторни косъмчета – главите на четките променят цвета си в зависимост от степента на износване. 
    • Philips Sonicare универсална съвместимост - всички глави са съвместими с всички четки за зъби от една и съща гама. 

     

    Когато говорим за миене на зъбите, правилният избор за всеки от нас допринася за оралното ни здраве и ни помага да следваме внимателно съветите на зъболекаря ни. 

    1. Глави с четка за цялостна грижа

    Главата с четка A3 Premium "All-in-One" е единственото нещо, от което се нуждаете, за да постигнете по-чисти, по-бели зъби*** и по-здрави венци. Тази глава за четка предоставя 20 пъти повече премахване на плака*, до 100% намаляване на оцветяването** и до 15 пъти по-здрави венци само за 2 седмици**.

     

    Тази глава ще ви помогне да се възползвате от най-доброто премахване на плака**** независимо от стила ви на миене на зъби. Главата с четка Premium "All-in-One" има прецизно извити косъмчета, които са създадени да увеличат възможността за премахване на плака. Извитият профил помага на косъмчетата да отидат точно там, където трябва да бъдат. Този накрайник предоставя изключителна грижа за устната хигиена. Формата позволява повече контакт с повърхността на зъбите ви за по-ефективно премахване на петна.

     

     

    *спрямо ръчна четка за зъби
    ** спрямо ръчна четка за зъби за 6 седмици
    *** при лабораторен тест спрямо ръчна четка за зъби
    **** Въз основа на първоначални лабораторни изследвания

    2. Глави за дълбоко почистване

    Изключително отстраняване на плаката за отлични резултати може да постигнете с глава за четка Premium Plaque Defence.

     

    Благодарение на гъвкавата си конструкция, главата премахва до 10 пъти повече плака от труднодостъпните зони в сравнение с ръчна четка за зъби, за едно наистина дълбоко почистване по линията на венците и между зъбите.

     

    Получавате персонално почистване при всяко използване на четката с нашата адаптивна технология. Меките гумени страни се огъват, за да позволят на главата да се адаптира спрямо формата на вашите зъби и венци, поглъщайки излишния натиск при почистване и подобрявайки звуковата мощност. Влакната могат да се адаптират спрямо формата на зъбите и венците, за да се насладите на отличен повърхностен контакт в сравнение с обикновената четка на глава за дълбоко почистване в труднодостъпни зони.

    3. Глави за четка за чувствителни зъби и венци

    Ако страдате от повишена чувствителност на зъбите, ще забележите, че използването на продукти, предназначени за вашите нужди, наистина улеснява ежедневните ви хигиенни навици. Ето защо главите за електрически четки за зъби Premium Gum Care и Intercare са специално проектирани да намалят индекса на кървене на венците, като също така помагат в борбата с гингивит или пародонтоза. Ако имате чувствителни венци, използвайте заоблената форма на тези накрайници, специално проектирана да достига точно там, където възникват проблемите: по линията на венците. Ще имате до 7 пъти по-здрави венци и ще се насладите на идеална грижа за чувствителни зъби.

    Каквито и да са вашите нужди и предпочитания по отношение на устната хигиена, можете да намерите подходящия накрайник за електрическа четка за зъби в гамата глави за четка Philips Sonicare .

    Разгледайте още

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.