Add the olive oil, finely chopped onions and garlic and fry for 4 minutes at 175°C.
Add the minced meat and set the timer to 10 minutes at 175°C.
Add the tomato paste and set the timer to 3 minutes at 175°C.
Now add all other ingredients, set the timer to 60 minutes at 110°C and cover with the lid.
Bring 2 litres of salted water to the boil (14 minutes at 250°C). Then add your pasta, following the package cooking times. Don't let it cook any longer or it will become too soft -- you want it to have a bit of a bite (al dente).
Lastly, add half the Bolognese sauce to the cooked pasta and mix well. Bellissima!
Съвет от майстор готвача: Serve up into nice big plates or bowls and spoon the remaining sauce over the top. Drizzle with a little olive oil, sprinkle over some Parmesan, and scatter with some lovely torn basil leaves.
Related Recipes
Основни ястия
Pytt i Panna (Swedish meat & potato hash) | Philips Chef Recipes
Като щракнете върху връзката, ще напуснете официалния уебсайт на Royal Philips ("Philips"). Всички връзки към уебсайтове на трети страни, които могат да се появят на този сайт, са предоставени само за ваше удобство и по никакъв начин не представляват принадлежност или одобрение на информацията, предоставена на тези свързани уебсайтове. Philips не прави декларации или гаранции от какъвто и да е вид по отношение на уебсайтове на трети страни или информацията, съдържаща се в тях.