1

Насладете се на перфектното кафе по всяко време

 

С автоматичната кафемашина Incanto се наслаждавате на вкусно кафе по всяко време, благодарение на 100% керамични мелачки, които не изгарят кафените зърна.

 

Научете повече

 

Кафе (44)

филтри

0 филтри
Тип продукт
Автоматични машини за еспресо
Автоматични машини за еспресо Saeco
Функции
Настройки на температурата

Тази кафе машина ви позволява да настроите температурата на кафето по ваше предпочитание. Например по-висока температура за поглъщаща топлината керамична чаша и по-ниска температура за тънка стъклена чаша или пластмасова чаша, когато сте в движение.

Настройки на силата

С функцията за избор на силата може да избирате между силно късо или слабо дълго кафе.

Регулируем улей - за всички размери чаши

С повдигане или сваляне на улея или тавичката за отцеждане можете да нагласите кафемашината според размера на любимата си чаша за кафе.

Млечни специалитети
Класическа приставка за разпенване на млякото

С Pannarello можете да разпенвате млякото точно по ваш вкус. Просто потопете накрайника в млякото, докато бавно движите млякото в кръгови движения. Разпенването на млякото може да продължи колкото искате, за повече или по-малко пяна.

Кафе напитки
Млечни кафе специалитети

Намерете кафемашини, които могат да приготвят кафени напитки с млечна пяна – като капучино.

Еспресо

Намерете всички кафемашини, които приготвят еспресо. Еспресото се прави чрез изливането на гореща вода с температура от 88 ºC за 25 секунди, под ефективно налягане от 9 бара, през 7 грама пресовано и ситно смляно кафе, за да се получи еспресо от 25 мл, гарнирано с фин слой каймак. По-интензивно и чисто от филтърното кафе.

Материали
Пластмаса и неръждаема стомана

Стилни елементи от неръждаема стомана са комбинирани елегантно с устойчиви синтетични материали за хармоничен дизайн на кафемашината, който лесно се почиства.

Пластмаса

Синтетичните материали на тази кафемашина я правят устойчива и лесна за отваряне – направена за хора, които обичат прагматичните неща.

Почистване и поддръжка
Съвместима с филтър за вода AquaClean

Автоматични кафемашини с патентован филтър за вода AquaClean. AquaClean гарантира, че не трябва да почиствате накипа на вашата автоматична кафемашина за 5000 чаши (2 години).

Не открихте ли това, което търсите?

Вижте всички продукти

Последни гледани продукти

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.