Кафе машина Café Gaia

Café Gaia

Кафе машина

 

Тази метална кафе машина Philips е идеална за хора, които търсят отличното качество както в аромата, така и в дизайна. Термоканата от неръждаема стомана с двойна стена запазва вашето кафе прясно и горещо по-дълго време.

 

Още информация

Този продукт вече не се предлага

Марка № 1 в Западна Европа за кафемашини

Philips е марка № 1 в Западна Европа за кафе машини

Philips е марка № 1 в Западна Европа за кафемашини според пазарен анализ за 2015 г., проведен от изследователските гиганти Euromonitor International.

 

Преглед на всички машини за филтърно кафе

Научете повече за уникалните ни технологии

Philips AromaSwirl

AromaSwirl

 

Интелигентната дюза на машината за филтърно кафе върти кафето, докато то се оттича в стъклената кана, като така ароматът се разпределя равномерно. Дотук със слабото кафе в последната чаша. Тази функция гарантира, че първата и последната чаша кафе, направена в машината за филтърно кафе, ще е със същата сила и отличен вкус до последната капка.

 

Преглед на всички машини за филтърно кафе с AromaSwirl

Philips AromaVents

AromaVents

 

Нищо не може да се мери със стелещия се във въздуха прекрасен аромат на прясно приготвеното кафе. Машините за филтърно кафе на Philips имат изключително широки отвори в корпуса на кафе машината, което ще гарантира съвършено за сетивата изживяване.

 

 

 

Преглед на всички машини за филтърно кафе с Aroma Vents

Philips AromaLock

AromaLock

 

Великолепна функция на термоканата на машината ви за филтърно кафе заключва аромата след приготвяне, като така се запазват за по-дълго свежестта, ароматните и вкусовите качества на кафето.

 

 

Преглед на всички машини за филтърно кафе с AromaLock

Philips IntenseBrew

IntenseBrew

 

Всички кафе машини на Philips без функцията AromaSelect са с функция IntenseBrew. Тази настройка по подразбиране осигурява кондензиран поток вода през мляното кафе или термоканата, като придава на филтърното ви кафе по-силен вкус.

 

Преглед на всички машини за филтърно кафе с IntenseBrew

50 години кафемашини Philips

 

С 50 години опит и експертни знания в областта на кафето, кафемашините Philips са създадени за ценителите на по-изтънчените неща в живота. Уникалната система за приготвяне във всички машини осигурява максимално богат вкус и аромат за вашето еспресо или филтърно кафе. Същевременно приставките на кафемашините за разпенване на мляко ви позволяват да приготвяте капучино, лате или макиато, когато пожелаете – бързо и лесно.

 

Научете повече 

С какво можем да сме ви от помощ

Открийте другите ни категории

Автоматични кафемашини Saeco

 

Научете повече

Автоматични кафемашини Philips

 

Научете повече

Ръчни кафемашини Saeco

 

Научете повече

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.