Насладете се на перфектното кафе по всяко време

 

С автоматичната кафемашина Incanto се наслаждавате на вкусно кафе по всяко време, благодарение на 100% керамични мелачки, които не изгарят кафените зърна.

 

Научете повече

 

Кафе (61)

филтри

0 филтри
Автоматични машини за еспресо
Машини за филтърно кафе
Функции
Стъклена кана

Каната за филтърно кафе Philips Aroma е направена от стъкло и създадена да запазва максимално вкуса на филтърното кафе.

AromaSwirl

Интелигентният накрайник на машината за филтърно кафе завърта кафето, докато то се стича в стъклената кана, като по този начин разпространява равномерно аромата. Без повече слабо кафе в последната чаша. Тази функция гарантира, че първата и последната чаша ще бъдат еднакво силни – и със страхотен вкус до последната капка.

Подходящи за съдомиялна машина части

Частите са подходящи за миене в съдомиялна машина, за лесно и удобно почистване.

Автоматично изключване

Машината се изключва автоматично, за да пести енергия.

Млечни специалитети
Класическа приставка за разпенване на млякото

С Pannarello можете да разпенвате млякото точно по ваш вкус. Просто потопете накрайника в млякото, докато бавно движите млякото в кръгови движения. Разпенването на млякото може да продължи колкото искате, за повече или по-малко пяна.

Кафе напитки
Филтърно кафе

Намерете кафемашини, които правят филтърно кафе. Филтърното кафе се приготвя след изливането на вряла вода в хартиен филтър за кафе, в който има смляно кафе. Сервира се в чаши от 125 мл (в Герм.) до 250 мл (в САЩ) с по-изразен вкус от еспресото.

Еспресо

Намерете всички кафемашини, които приготвят еспресо. Еспресото се прави чрез изливането на гореща вода с температура от 88 ºC за 25 секунди, под ефективно налягане от 9 бара, през 7 грама пресовано и ситно смляно кафе, за да се получи еспресо от 25 мл, гарнирано с фин слой каймак. По-интензивно и чисто от филтърното кафе.

Материали
Пластмаса

Синтетичните материали на тази кафемашина я правят устойчива и лесна за отваряне – направена за хора, които обичат прагматичните неща.

Почистване и поддръжка
Съвместима с филтър за вода AquaClean

Автоматични кафемашини с патентован филтър за вода AquaClean. AquaClean гарантира, че не трябва да почиствате накипа на вашата автоматична кафемашина за 5000 чаши (2 години).

Не открихте ли това, което търсите?

Вижте всички продукти

Последни гледани продукти

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.