Пилешка / Телешка супа

Пилешка / Телешка супа приготвена с Philips Multicooker. Вижте цялата рецепта тук.

Порции 4, Време за подготовка: 10 минути , Време за сотиране на висока температура: 1 час 45 минути

Съставки

  • 125 г. пилешки гърди/говеждо месо
  • 2 л. вода
  • 1 морков
  • 1 глава лук
  • 1 връзка магданоз
  • 1 стрък целина
  • 1 скилидка чесън
  • ½ праз лук
  • сол на вкус
  • 1 лъжичка Вегета
  • черен пипер
  • листа дивисил

Как да приготвя

  • Сипете 2 л. вода в съда за готвене и сложете пилешко/говеждо месо.
  • Натиснете MENU бутона, изберете програмата BOIL. Задайте време за готвене 10 минути и затворете капака. Натиснете бутона START. След като приключи предишната програма, изберете програмата STEW и задайте 40 минути време за готвене. Затворете капака.
  • Добавете всички зеленчуци, солта и вегетата и задайте програма STEW с време за готвене 40 минути. Сервирайте с макарони, сготвени по-рано в Mulicooker.
Пилешка / Телешка супа | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.