Пилешка / Телешка супа приготвена с Philips Multicooker. Вижте цялата рецепта тук.
Порции 4, Време за подготовка: 10 минути , Време за сотиране на висока температура: 1 час 45 минути
Съставки
- 125 г. пилешки гърди/говеждо месо
- 2 л. вода
- 1 морков
- 1 глава лук
- 1 връзка магданоз
- 1 стрък целина
- 1 скилидка чесън
- ½ праз лук
- сол на вкус
- 1 лъжичка Вегета
- черен пипер
- листа дивисил
Как да приготвя
- Сипете 2 л. вода в съда за готвене и сложете пилешко/говеждо месо.
- Натиснете MENU бутона, изберете програмата BOIL. Задайте време за готвене 10 минути и затворете капака. Натиснете бутона START. След като приключи предишната програма, изберете програмата STEW и задайте 40 минути време за готвене. Затворете капака.
- Добавете всички зеленчуци, солта и вегетата и задайте програма STEW с време за готвене 40 минути. Сервирайте с макарони, сготвени по-рано в Mulicooker.