Peel the cucumbers, halve them lengthwise and scoop out the seeds with a spoon. Place the shredder accessory in the food processor and shred the cucumber.
Mix the cucumber with the mint, yoghurt, 1 tablespoon oil and the garlic. Season to taste with salt and pepper.
Lightly brush the lamb chops with oil, season to taste with salt and pepper and grill on the barbecue for 6-7 minutes, until they’re nicely browned on the outside and rosy-pink on the inside. Serve with the cucumber salad.
20 minutes preparation time
Related Recipe
Основни ястия
Venison steak with walnut sauce and pomegranate | Philips
Като щракнете върху връзката, ще напуснете официалния уебсайт на Royal Philips ("Philips"). Всички връзки към уебсайтове на трети страни, които могат да се появят на този сайт, са предоставени само за ваше удобство и по никакъв начин не представляват принадлежност или одобрение на информацията, предоставена на тези свързани уебсайтове. Philips не прави декларации или гаранции от какъвто и да е вид по отношение на уебсайтове на трети страни или информацията, съдържаща се в тях.