1
Pileshka Supa

Пилешка супа

Порции 6, Време за сотиране на висока температура: 26 минути (без времето за повишаване на налягането), Време за готвене под налягане: 10 минути

Съставки

  • 1 голям лук, нарязан на кубчета
  • 1 супена лъжица зехтин
  • 2 големи пилешки гърди без кости и кожа
  • 1 чаша нарязани моркови
  • 1 чаша нарязана целина (стрък)
  • 1 супена лъжица пресен магданоз
  • 1 дафинов лист
  • 6 чаши пилешки бульон или бульон
  • 2 ½ чаши сухи яйчена паста
  • сол и черен пипер на вкус

Как да приготвя

  • 1. Включете уреда на SAUTЕ за 8 минути. Запържете лукаи целината в зехтина, докато омекне.
  • 2. Добавете останалите съставки с изключение на пастата. Изберете SOUP (или РЪЧНО), HIGH PRESSURE и променете времето на 10 минути. Мигновеният съд ще отнеме около 10 минути, за да се създаде налягане.
  • 3. След като програмата приключи, извадете и изхвърлете дафиновия лист. Извадете пилешките гърди и настържете с вилица.
  • 4. Пуснете на програма SAUTE. След като бульонът започне да кипи, добавете яйчената юфка и оставете да къкри 6-8 минути или докато омекне.
  • 5. Върнете обратно пилешкото месо и подправете със сол и черен пипер на вкус.
Пилешка супа

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.