Спагети карбонара
1 лъжичка зехтин
½ глава лук, нарязана
1 скилидка чесън, смачкана
200 г. спагети
100 г. бекон, нарязан
180 мл. готварска сметана
540 мл. вода
сол и пипер на вкус
Заготовка: 10 минути
Порции: 4
Program: FRY/STEW
Готвене: 30-40 минути
Начин на приготвяне:
1. Сипете олиото, лука и чесъна в съда за готвене.
2. Натиснете MENU бутона, изберете FRY програмата. Натиснете COOKING TIME и задайте 10 минути време. Натиснете START и разбърквайте от време на време.
3. Счупете спагетите на две и ги сложете в съда за готвене заедно с останалите съставки. Смесете всички съставки.
4. Изберете STEW програмата. Затворете капака и натиснете START.
5. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
6. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.
Цялата вода се абсорбира по време на готвенето. Количеството вода зависи от Вашите предпочитания как да приготвите спагетите.