Спагети карбонара

1 лъжичка зехтин 

½ глава лук, нарязана

1 скилидка чесън, смачкана

200 г. спагети
100 г. бекон, нарязан

180 мл. готварска сметана

540 мл. вода

сол и пипер на вкус

 

Заготовка: 10 минути
 
Порции: 4 
 
Program: FRY/STEW
 
Готвене: 30-40 минути
 
Начин на приготвяне:
1. Сипете олиото, лука и чесъна в съда за готвене.
2. Натиснете MENU бутона, изберете FRY програмата. Натиснете COOKING TIME и задайте 10 минути време. Натиснете START и разбърквайте от време на време.
3. Счупете спагетите на две и ги сложете в съда за готвене заедно с останалите съставки. Смесете всички съставки.
4. Изберете STEW програмата. Затворете капака и натиснете START.
5. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
6. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.
Цялата вода се абсорбира по време на готвенето. Количеството вода зависи от Вашите предпочитания как да приготвите спагетите.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.