Серия 3000i Пречиствател на въздух

AC3055

Пречиства въздуха за по-малко от 6 минути (1)

Само с едно натискане на бутон пречиствателят на въздух филтрира невидимите вируси, алергени, прах или замърсители във Вашия дом, за да го поддържа чист и безопасен. Пречиства бързо и ефективно със скорост на подаване на чист въздух (CADR) 520 м³/ч.

Вижте всички предимства

Серия 3000i Пречиствател на въздух

Пречиства въздуха за по-малко от 6 минути (1)

Отстраняване на 99,9% от вирусите, алергените и замърсителите (3, 4, 7)

 • Пречиства стаи с размер до 62 м²
 • 520 м³/ч скорост на подаване (CADR)
 • HEPA филтър и филтър с активен въглен
 • Свързано с приложението Air+
Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха

Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха

Улавя аерозоли, включително тези, които могат да съдържат респираторни вируси. Тествано независимо от airmid health-group за отстраняване на до 99,9% вируси и аерозоли от въздуха (3). Също така тестван за коронавирус (5).

Интелигентни сензори за интелигентно пречистване

Интелигентни сензори за интелигентно пречистване

Сканира въздуха 1000 пъти в секунда, за да открие ултрафини частици. Отчита качеството на въздуха в реално време и интелигентно избира подходящата скорост за вашия дом (в автоматичен режим).

Изцяло тестван за качество, на което можете да се доверите

Изцяло тестван за качество, на което можете да се доверите

Пречиствателите на Philips преминават през 170 задължителни и строги теста за проверка, преди да бъдат пуснати от завода. Те са подложени на строги тестове за живот и издръжливост при непрекъсната работа 24/7.

Режим Нощен с изключително тиха работа

Режим Нощен с изключително тиха работа

В нощен режим светлините на дисплея са приглушени и пречиствателят работи почти безшумно за чист въздух, докато спите.

Открива и премахва алергенния прах през нощта (10)

Открива и премахва алергенния прах през нощта (10)

Освен с подобния режим Нощен, продуктът разполага със специален режим Нощен против алергия, за да ви защити през нощта. Този режим ефективно открива алергенен прах във въздуха и превключва устройството на по-мощна скорост, като осигурява до 40% по-чист въздух през нощта (11), като същевременно поддържа нивото на звука ниско.

Ниска консумация на енергия

Ниска консумация на енергия

Благодарение на енергийно ефективния си дизайн пречиствателят работи на максимална мощност от 60 W. Това е еквивалентно на една стандартна крушка.

Дисплей за качество на въздуха

Дисплей за качество на въздуха

Вижте с един поглед качеството на въздуха във вашия дом в реално време. Дисплеят показва нивото на алергени, газове и PM2.5 в цифрова форма, както и с интуитивен цветен пръстен.

Приложението Philips Air+: вашето смарт решение за чист въздух

Приложението Philips Air+: вашето смарт решение за чист въздух

Приложението Air+ осигурява интелигентно изживяване, което гарантира, че дишате чист и здравословен въздух. Приложението следи всички вътрешни и външни замърсители и автоматично регулира работните характеристики на устройствата Ви, така че не е нужно да правите нищо. Приложението Air+ Ви позволява да контролирате нещата, докато сте у дома или навън. Контролирайте въздуха у дома с гласа си, като използвате Amazon Alexa или Google Home (8)

Автоматично отчита и се адаптира за най-добри резултати

Автоматично отчита и се адаптира за най-добри резултати

Новата самоадаптивна технология, захранвана от изкуствен интелект, Ви предлага още по-интелигентно функциониране (12). Пречиствателят мисли, обучава се и се самоадаптира към Вашите нужди, така че не е нужно да правите нищо. Той не само реагира на сензорите, но и взема предвид размера на стаята, данните за условията отвън и поведенческите модели. Той автоматично осигурява чист и здравословен въздух, като същевременно поддържа минимални нива на шум и енергия. Можете също така да избирате от 4 x нива на скорост: сън, скорост 1, 2 и турбо, за да контролирате напълно въздушния поток и нивото на звука.

Дълготраен филтър с интелигентен индикатор за смяна

Дълготраен филтър с интелигентен индикатор за смяна

Дългият срок на експлоатация на филтъра означава дълготрайна икономия. Филтрите NanoProtect HEPA на Philips Ви помагат да пестите пари в дългосрочен план в сравнение с други водещи пречистватели на въздух (14). Проверете индикатора за срока на експлоатация на филтъра в цифровия дисплей на пречиствателите, за да знаете кога е време да смените филтъра.

Елиминира 99,97% от всички невидими частици от въздуха (13)

Елиминира 99,97% от всички невидими частици от въздуха (13)

Само пречиствателите на въздуха на Philips имат 3-слойно филтриране с NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър за премахване на 99,97% от частиците с размер 0,003 микрона (4). Технологията NanoProtect HEPA не само улавя замърсители, но използва и електростатичен заряд за привличането им, като почиства до 2 пъти повече въздух от традиционното филтриране с HEPA H13 с по-висока енергийна ефективност (12). Сертифицирана от Фондация Европейски център за изследване на алергии.

Пречиства щателно стаи до 135 m2

Пречиства щателно стаи до 135 m2

Мощният 360-градусов въздушен поток разпределя чист въздух към всеки ъгъл на стаята при CADR (скорост на подаване на чист въздух) от 520 m3/h, като пречиства щателно стаи и Ви предпазва от бактерии, вируси, полени, прах, пърхот от домашни любимци, прахови акари, вредни газове, миризми и други замърсители. 20 m2 се пречистват само за 6 минути. (1)

Технически данни

 • Енергийна ефективност

  Максимална консумация на енергия
  58  W
  Мощност на потребление в режим на готовност
  <2  W
  Напрежение
  220-240  V
 • Поддръжка

  Препоръчителна подмяна на филтъра
  3 години (6)
  Резервен филтър
  FY3430/30
  Сервиз
  2 години международна гаранция
 • Интерактивност

  Напрежение
  220 – 240  V
 • Възможности за свързване

  Приложение, свързва се чрез Wi-Fi
  Air+
  Съвместимост със смартфон
  iPhone и Android устройства
  Гласово управление
  Alexa, Google Home (8)
 • Тегло и размери

  Тегло
  7,2 kg  kg
  Размери (Д*Ш*В)
  295*295*657
  Цвят/цветове
  Бяло, бяло на точки
 • Ефективност

  CADR (частици, GB/T)
  520  m³/h
  Филтриране
  HEPA филтър, филтър с активен въглен, предфилтър
  Размер на стаята (G/BT)
  До 62 м²
  Сензор(и) за качество на въздуха
  PM2.5 частици, газ
  Филтриране на частици
  99,97% при 0,003 микрона
  Филтриране на алергени
  99,99%
  Филтриране на вируси и аерозоли
  99,9%
 • Употреба

  Минимално ниво на звука (Нощен режим)
  15 (9)  dB
  Максимално ниво на звука (Турбо режим)
  56 (9)  dB
  Автоматичен режим
  Да
  Дължина на кабела
  1,8  m
  Ръчни настройки на скоростта
  4 (Автоматичен, Скорост 1, Скорост 2 и Турбо)
  Обратна връзка за качеството на въздуха
  Цветен пръстен, цифров
  Автоматична околна светлина
  Да

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • (1) От въздуха, който преминава през филтъра, това е теоретично време за еднократно почистване, изчислено чрез разделяне на CADR 520 m³/h на размера на стаята от 48 m³ (ако се приеме, че стаята е с площ от 20 m² и височина от 2,4 m).
 • (2) CADR се тества от сертифицирана лаборатория на трета страна съгласно GB/T18801-2015. След подобрения в нашия метод за тестване и контрол на качеството на производството надстроихме стойностите на CADR на нашите продукти. Ако закупите продукт, в който тази информация все още не е актуализирана на кутията, бъдете сигурни, че продуктът изпълнява по-високата спецификация, посочена онлайн.
 • (3) Тест за скорост на намаляване на микробите, проведен в Airmid Health group Ltd., с тестване в тестова камера от 28,5 m³, замърсена с предаван по въздушен път грип A (H1N1). * Пречиствател на въздуха сам по себе си не предпазва от Covid19, но може да бъде част от плана за защита на вас и семейството ви (агенция за опазване на околната среда на САЩ)
 • (4) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с натриев хлорид аерозол от iUTA съгласно DIN71460-1.
 • (5) Тест за скорост на намаляване на микробите във външна лаборатория, в тестова камера, замърсена с аерозоли от птичи коронавирус (IBV), с филтър Philips HEPA NanoProtect.
 • (6) Препоръчителният експлоатационен живот на устройството се основава на теоретично изчисление на средните годишни регионални стойности на вредните частици във въздух на открито и ежедневна употреба на пречиствателя на въздуха в продължение на 16 часа в автоматичен режим.
 • (7) Тествано върху филтърната среда за ефективност на 1 преминаване при въздушен поток 5,33 cm/s от независима лаборатория./От въздуха, който преминава през филтъра, тестван по JISB 9908-2015
 • (8) Наличността на Alexa и Google Home зависи от вашето местоположение
 • (9) Изчисленото средно звуково налягане на 1,5 метра от устройството въз основа на измервания съгласно IEC 60704. Нивото на звуковото налягане зависи от конструкцията на стаята, декорацията и позиционирането на устройството и слушащото лице.
 • (10) Както е изпитано в конфигурация в реални условия, с прах, разпръснат от човек, лягащ в леглото.
 • (11) Въз основа на измервания на CADR в съответствие с GB/T-18801/2015 с устройство, работещо в режим Нощен и в режим Нощен против алергия.
 • (12) Пречиствателите на въздуха на Philips имат по-висока скорост на подаване на чист въздух и енергийна ефективност с филтър NanoProtect HEPA, отколкото с филтър HEPA H13, тестван на GB/T 18801
 • (13) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с NaCl аерозол от лаборатория на 3-та страна
 • (14) Икономии въз основа на рекламирания срок на експлоатация на филтъра и цените на уебсайтовете или търговците на дребно за всяка марка, Нидерландия, 21 юни 2022 г.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.