Серия 1000i Пречиствател на въздух

AC1715

Пречиства въздуха за по-малко от 10 минути (1)

Само с едно натискане на бутон пречиствателят на въздух филтрира невидимите вируси, алергени или замърсители във Вашия дом, за да го поддържа чист и безопасен. Пречиства бързо и ефективно благодарение на своята скорост на подаване на чист въздух (CADR) от 300 m³/h.

Вижте всички предимства

Серия 1000i Пречиствател на въздух

Пречиства въздуха за по-малко от 10 минути (1)

Отстраняване на 99,9% от вирусите, алергените и замърсителите (2, 3, 4)

 • Пречиства стаи с размер до 78 м²
 • 300 м³/ч скорост на подаване на чист въздух (CADR)
 • HEPA филтър и филтър с активен въглен
 • Свързано с приложението Air+
Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха

Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха

Технологията VitaShield улавя аерозоли и частици, по-малки от най-малкия известен коронавирус (6). На практика нищо не може да избяга от VitaShield – тя дезактивира вирусите и ги улавя вътре. Тествана самостоятелно от Airmid health-group за премахване на до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха (2). Също така тествана за коронавирус (7).

Тествани и сертифицирани за качество, на което можете да се доверите

Тествани и сертифицирани за качество, на което можете да се доверите

Пречиствателите Philips преминават през 170 задължителни и строги тестове за проверка, преди да излязат от нашата фабрика и да бъдат сертифицирани от Европейската фондация за изследване на алергиите. Те са подложени на строги изпитвания за издръжливост и експлоатационен живот за продължителна работа (24/7).

Ултратих и без светлинни смущения

Ултратих и без светлинни смущения

В спящ режим пречиствателят работи в почти тих режим за чист въздух, докато спите. Както индексът на качеството на въздуха, така и светлината на потребителския интерфейс могат да бъдат затъмнени или изключени, за да се избегнат светлинни смущения.

Лесна поддръжка

Лесна поддръжка

Пречиствателят на въздуха е предназначен за по-лесно почистване, като се използва компактното и просто цилиндрично пластмасово тяло. Той използва вграден филтър „3 в 1“, така че няма нужда да сменяте всеки филтър поотделно.

Професионален клас датчик за интелигентно пречистване

Професионален клас датчик за интелигентно пречистване

Професионалният датчик AeraSense сканира точно въздуха 1000 пъти секунда, за да открие вредни замърсители и интелигентно избира правилната скорост за всяка среда. Той показва качеството на въздуха в реално време, показва нивото на алергени и PM2.5 в цифрова форма, както и с интуитивен цветен пръстен.

Ниска консумация на енергия

Ниска консумация на енергия

Благодарение на енергийно ефективния си дизайн пречиствателят на въздуха работи на макс. мощност 27 W. Това е еквивалентно на крушка с нажежаема жичка. Това отговаря на високо ефективен клас на строг световен стандарт.

Приложението Philips Air+: вашето смарт решение за чист въздух

Приложението Philips Air+: вашето смарт решение за чист въздух

Приложението Air+ осигурява интелигентно функциониране, което гарантира, че дишате чист и здравословен въздух. Приложението следи всички вътрешни и външни замърсители и автоматично регулира работните характеристики на устройството Ви, така че не е нужно да правите нищо. Приложението Air+ Ви позволява да контролирате нещата, докато сте у дома или навън. Контролирайте въздуха у дома с гласа си, като използвате Amazon Alexa или Google Home (9).

Пречиства щателно стаи до 36 m2

Пречиства щателно стаи до 36 m2

Той разпределя мощна струя чист въздух към всеки ъгъл на стаята при CADR (скорост на подаване на чист въздух) от 300 m3/h, като пречиства щателно стаи и Ви предпазва от бактерии, вируси, полени, прах, пърхот от домашни любимци, прахови акари, вредни газове, миризми и други замърсители. Системата почиства 20 m2 само за 10 минути. (1)

Елиминира 99,97% от всички невидими частици от въздуха (10)

Елиминира 99,97% от всички невидими частици от въздуха (10)

Само пречиствателите на въздуха на Philips имат 3-слойно филтриране с NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър за премахване на 99,97% от частиците с размер 0,003 микрона (3). Технологията NanoProtect HEPA не само улавя замърсители, но използва и електростатичен заряд за привличането им, като почиства до 2 пъти повече въздух от традиционното филтриране с HEPA H13 с по-висока енергийна ефективност (5).

Дълготраен филтър с интелигентен индикатор за смяна

Дълготраен филтър с интелигентен индикатор за смяна

Дългият срок на експлоатация на филтъра означава дълготрайна икономия. Филтрите NanoProtect HEPA на Philips Ви помагат да пестите пари в дългосрочен план в сравнение с други водещи пречистватели на въздух (14). Проверете индикатора за срока на експлоатация на филтъра в цифровия дисплей на пречиствателите, за да знаете кога е време да смените филтъра.

Технически данни

 • Енергийна ефективност

  Максимална консумация на енергия
  27  W
  Мощност на потребление в режим на готовност
  =2  W
  Напрежение
  100-240  V
 • Поддръжка

  Препоръчителна подмяна на филтъра
  12 месеца (8)
  Резервен филтър
  FY1700/30
  Сервиз
  2 години международна гаранция
 • Възможности за свързване

  Приложение, свързва се чрез Wi-Fi
  Air+
  Съвместимост със смартфон
  iPhone и Android устройства
  Гласово управление
  Alexa, Google Home (9)
 • Тегло и размери

  Размери на пакета (Д x Ш x В)
  326*326*535  mm
  Размери на изделието (Ш x Д x В)
  273*273*486  mm
  Тегло на продукта
  4.1  kg
  Тегло с опаковката
  5,4  kg
  Цвят/цветове
  Бяло, черно
 • Ефективност

  CADR (частици, GB/T)
  300  m³/h
  Размер на стаята (NRCC)
  До 78 m²
  Филтриране
  HEPA филтър, филтър с активен въглен и предфилтър
  Сензор(и) за качество на въздуха
  PM2.5 частици
  Филтриране на частици
  99,97% при 0,003 микрона
  Филтриране на алергени
  99,99%
  Филтриране на вируси и аерозоли
  99,9%
 • Употреба

  Минимално ниво на звука (Нощен режим)
  15  dB
  Максимално ниво на звука (Турбо режим)
  50  dB
  Автоматичен режим
  Да
  Дължина на кабела
  1,8  m
  Спящ режим
  Да
  Ръчни настройки на скоростта
  4 (Нощен, Скорост 1, 2 и Турбо)
  Обратна връзка за качеството на въздуха
  Цвят, цифров (PM2.5, IAI)
  Автоматична околна светлина
  Да

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • (1) От въздуха, който преминава през филтъра, това е теоретично време за еднократно почистване, изчислено чрез разделяне на размера на стаята 48 m³ на CADR 300 м³/ч (ако се приеме, че стаята е с площ от 20 м² и височина от 2,4 м).
 • (2) Тест за скорост на намаляване на микробите, проведен в Airmid Health group Ltd., с тестване в тестова камера от 28,5 м³, замърсена с предаван по въздушен път грип A (H1N1) в Турбо режим след 10 – 20 мин. Пречиствателят на въздух сам по себе си не предпазва от Covid-19, но може да бъде част от плана за защита на вас и семейството ви (агенция за опазване на околната среда на САЩ)
 • (3) От въздуха, който преминава през филтъра. Тестван с натриев хлорид аерозол от iUTA съгласно DIN71460-1
 • (4) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с брезов прашец на филтърни медии според SOP 350.003 на австрийския институт OFI
 • (5) Пречиствателите на въздуха на Philips имат по-висока скорост на подаване на чист въздух и енергийна ефективност с филтър NanoProtect HEPA, отколкото с филтър HEPA H13, тестван на GB/T 18801
 • (6) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с NaCl аерозол от iUTA съгласно DIN71460-1. Съгласно подкрепящата литература за размера на коронавирусите, те са с размер приблизително 0,08 – 0,22 микрона: MacLachlan, Dubovi, Fenner's Veterinary Virology (5th Ed.), Academic Press, 2017, гл. 24, стр. 435 – 461
 • (7) Тест за скорост на намаляване на микробите във външна лаборатория, в тестова камера, замърсена с аерозоли от човешки коронавирус (HCoV-229E), с филтър Philips HEPA NanoProtect.
 • (8) Препоръчителният срок на експлоатация се изчислява въз основа на средното време на използване от потребителите на Philips и данните за нивото на замърсяване на открито в градска среда, определени от СЗО. Действителният срок на експлоатация се влияе от средата и честотата на използване.
 • (9) Наличността на Alexa и Google Home зависи от вашето местоположение.
 • (10) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с NaCl аерозол от лаборатория на 3-та страна
 • (11) Икономии въз основа на рекламирания срок на експлоатация на филтъра и цените на уебсайтовете или търговците на дребно за всяка марка, Нидерландия, 21 юни 2022 г.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.