Професионален LED LCD телевизор

  Професионален LED LCD телевизор

  Просто свържете

  Наслаждавайте се на свободата да сърфирате в интернет и използвайте богатата селекция от онлайн приложения на Net TV с този професионален ултратънък LED LCD телевизор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LED LCD телевизор

46" MediaSuite, LCD, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 46HFL5573D/10 Търсене на подобни продукти

Просто свържете

LED телевизор за хотели с NetTV и интегрирана IP платформа

 • Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор за хотели

  Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор за хотели

  Знаете ли, че половината от хората, които пътуват много по света, споделят с нас, че биха предпочели да отседнат в хотел, който предлага услугите на Net TV, вместо в хотел, в който те не са достъпни? С Net TV изобилието от онлайн приложения е ваше. Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Philips Net TV, специално вградено в гамата MediaSuite. Забавлявайте се с телевизията за наваксване, YouTube, снимки, любопитна информация, прогнози за времето и много други неща в интернет - директно на вашия телевизор, когато пожелаете. Чрез нашата партньорска мрежа можете да изберете интегрираната IPTV платформа, без да използвате цифрова приставка (STB), което ви дава портали по ваш вкус.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, HD Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Пълни режими "Хотел", "Болница" и "Затвор"

  Всички необходими функции за професионални цели в среди, които изискват повече, отколкото употребата у дома. От ограничаване на силата на звука и заключване на менюто до по-строгите норми при изпитване на материалите, пестенето на енергия, защитата от кражба на дистанционното управление и специалните функции за болници и затвори, те запълват една ниша в търсенето на пазара.

 • Hotel Scenea за информация според нуждите и определен канал при включване

  Hotel Scenea ви позволява да изберете и да запаметите в телевизора изображение, което да се показва при включването на телевизора, или информационен канал.

 • Моментално първоначално клониране за бързо инсталиране

  При първоначалното инсталиране на телевизорите, функцията "Моментално първоначално клониране" ще ви спести около 3-5 минути на телевизор, просто защото файловете се четат от USB носителя и се копират на телевизора автоматично, без да е необходимо да използвате менюто на телевизора. Моменталното първоначално клониране ви позволява да намалите значително времето и разходите за инсталиране.

 • VSecure за защита на съдържанието през IP и RF

  За да предоставите на гостите си съдържание с висока детайлност, има нужда от строги предпазни мерки за защита на съдържанието от страна на индустрията, която го предоставя. Philips разработи VSecure през RF и IP (Marlin и Windows DRM) за защита на съдържанието на телевизорите за хотели.

 • Serial Xpress Protocol за интерактивни системи

  Телевизорът може да се свързва към външни декодери и цифрови приставки (set-top box) на всички основни оператори на интерактивни системи чрез протокола Serial Xpress (SXP).

 • Зеленият бутон позволява на гостите да спестяват още повече електроенергия

  Със зеления бутон вашите гости могат да спестят още повече електроенергия, докато използват телевизора, като изберат по-високо ниво на затъмняване или като изключат екрана, докато слушат радио. Един нов начин за намаляване на експлоатационните разходи на хотела, с пряко участие на гостите.

 • Ниско потребление на енергия

  Телевизорите Philips са проектирани за минимизиране на мощността на потребление. Това не само намалява вредното въздействие върху околната среда, но и снижава експлоатационните разходи.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

 • Вграден свързващ панел

  Вграденият свързващ панел позволява на вашите гости да свързват безпроблемно своите устройства към вашия телевизор, без да е необходим външен свързващ панел.

 • Един комбиниран списък с канали за аналогови и цифрови канали

  Един интегриран списък с канали за аналогови и цифрови канали. Това позволява на гостите да превключват безпроблемно между аналогови и цифрови канали.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува