безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Голям звук, изумително чист

  Усилете до максимум звука, горди с вашата тонколона Philips Shoqbox от серията SB7200, устойчива на разливане и изпускане. Носете музиката си на открито, по стръмните пътеки, с този истински боец, който ви забавлява с вашата музика безжично - и безстрашно - със силен, дълбок и чист звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Упр-е с жестове, устойчива на пръски, Вграден микрофон за разговори, 8 W, акумулаторна батерия SB7200/12 Търсене на подобни продукти

Голям звук, изумително чист

 • С 2 неодимови мембрани

  С 2 неодимови мембрани

  С 2 мембрани с неодимови магнити и система wOOx, тази толкова малка тонколона изненадва със своя звук. Звук с превъзходно качество, изумителна чистота и дълбоки баси, за да се наслаждавате на най-доброто изживяване с музиката, където и да сте.

 • Изпускайте я, мокрете я и просто продължавайте да я използвате

  Изпускайте я, мокрете я и просто продължавайте да я използвате

  Philips SHOQBOX е направена да издържа на изпускане и разливане, което е идеално за търсачите на приключения на открито. Без притеснения от дъжд или разливане на течности, благодарение на конструкцията, предпазваща от разливане. Гумираният корпус е особено здрав материал, който издържа на падане и небрежна употреба. Просто пуснете тонколоната в чантата или раницата си. Идеална за използване на открито, когато се изисква повишена устойчивост.

 • Сензор за плъзгане, за прескачане на песни

  Сензор за плъзгане, за прескачане на песни

  Тонколоната SHOQBOX е снабдена със сензор за движение. Просто плъзнете върху сензора отляво надясно или обратно, за да преминете към следващата или последната песен. Сложете ръка върху сензора за секунда, за да направите пауза в музиката. Направете го отново, за да я включите пак. Лесното управление с жестове ви позволява да управлявате музиката си по най-лесния начин.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения си микрофон тя може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Гласово известяване за обратна връзка

  Гласово известяване за обратна връзка

  Гласовото известяване се предлага на различни езици. То дава незабавна обратна връзка за нивото на батерията или предупреждава дали високоговорителят е свързан правилно към устройството.

 • Сдвояване на 2 тонколони Shoqbox в двойка лява-дясна

  Сдвояване на 2 тонколони Shoqbox в двойка лява-дясна

  С интелигентния сензор можете да сдвоите две тонколони SHOQBOX в стереосистема с ляв и десен канал. Просто сложете тонколоните една до друга и плъзнете с ръце върху двата сензора едновременно, отвън навътре. Идеално за парти или събиране. Превъзходно стерео възпроизвеждане на звука на музиката, филмите и игрите.

 • Стрийминг чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология осигурява лесна безжична връзка с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате с лекота любимата си музика от всеки смартфон, таблет и дори лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

Вижте всички спецификации
 • Устойчивостта на изпускане се измерва от около 0,8 м височина. Защитата против изпускане е различна, в зависимост от условията.
 • Корпусът на тонколоната SHOQBOX е "устойчив на пръски" – с водоустойчивост, отговаряща на стандарта IEC 60529 IPX4. Тоест, тонколоната не е водоустойчива и в никакъв случай не бива да се потапя във вода, нито да се използва в банята.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува