Портативен DVD плейър

  DVD Video

  Портативен DVD плейър

  Наслаждавайте се на DVD и цифрово видео в движение

  PET810 е вашият компактен приятел за забавление в движение! Опитайте да гледате DVD на TFT LCD дисплей 20,3 см (8"). Наслаждавайте се на лекотата на цифровата мултимедия във формат MPEG4 и DivX. Акумулаторната батерия и адаптерът за кола осигуряват захранване в движение.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на DVD и цифрово видео в движение

 • Възпроизвеждане на DVD, DVD+R и DVD+RW

  Възпроизвеждане на DVD, DVD+R и DVD+RW

  Плейърът Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+R и DVD+RW дискове – могат да се възпроизвеждат на плейъра. DVD+RW означава DVD устройство, в което може да се поставя популярният записваем DVD формат. Аналогично, DVD+RW приема популярния презаписваем типа дискове.

 • Гледайте филми в широкоекранен формат 16:9

  Гледайте филми в широкоекранен формат 16:9

  Показвайте и споделяйте своите филми и цифрови снимки с приятелите и семейството. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Освен адаптера за кола, включен за използване в автомобила, можете да използвате портативния плейър и за да гледате своите DVD дискове у дома, като просто го свържете към телевизора. Облегнете се и се насладете на любимите си DVD дискове, като използвате приложеното дистанционно управление, за да управлявате функцията възпроизвеждане.

 • Две гнезда за слушалки за споделяне на забавлението

  Две гнезда за слушалки за споделяне на забавлението
 • Възпроизвеждане на DivX за видео с висока степен на компресия

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео в комфортната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX е базирана на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX CD могат да се възпроизвеждат от някои DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • MPEG4 възпроизвеждането гарантира висококачествено компресирано видео

  MPEG4 е стандарт за компресия, който ви позволява да записвате филми във файлове от 7 до 10 пъти по-малки на обем от MPEG2 стандарта без изкривяване на картината и влошаване на качеството на звука. MPEG4 може да бъде записван на CD-ROM, карта с памет или DVD диск и може да бъде възпроизвеждан от избрани DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Приложена е чанта за носене

  Приложена е чанта за носене за удобство и предпазване

Вижте всички спецификации
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува