Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  DVD филми в движение

  Облегнете се, отпуснете се и се потопете в света на филмите в движение с PET706 с TFT LCD дисплей 17,8 см (7"). Забавлявайте се с любимите си DVD филми, наслаждавайте се на MP3-CD и CD музика или разглеждайте JPEG снимките си по всяко време, навсякъде.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

DVD филми в движение

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Гледайте филми в широкоекранен формат 16:9

  Гледайте филми в широкоекранен формат 16:9

  Показвайте и споделяйте своите филми и цифрови снимки с приятелите и семейството. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Вградени качествени стерео високоговорители

  Вградени качествени стерео високоговорители

  Стерео високоговорителите дават висококачествен звук и ви позволяват да слушате свободно. Слушайте музика по всяко време и навсякъде с вградените стерео високоговорители, които дават удобството и радостта от музиката, просто при изключване на слушалките.

 • До 2 часа възпроизвеждане с акумулаторна батерия*

  До 2 часа възпроизвеждане с акумулаторна батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 2 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Споделете забавлението с двете гнезда за слушалки

  Споделете забавлението с двете гнезда за слушалки

  Включени са две гнезда за слушалки, така че да можете да слушате заедно с друг. Вземете два чифта слушалки, уединете се с приятел или с любимия човек и изпитайте забавлението двойно по-добре!

 • Адаптер за кола и малко дистанционно управление

  Този портативен DVD плейър се предлага заедно с адаптер за кола и малко дистанционно управление. Включете адаптера за кола в гнездото за запалка и захранвайте вашия плейър, когато сте на път. Няма защо да се притеснявате от изтощаване на батерията, докато гледате филм или играете игра. Дистанционното управление с размер на кредитна карта е идеално за пътуване, тъй като заема много малко място и се съхранява лесно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува