Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  DVD развлечение в дланта ви

  Насладете се на качествено DVD развлечение в дланта ви с цифровия TFT дисплей 8,9 см (3,5") за кристално чист образ. Облият, малък и компактен PET320 има вградени качествени стерео високоговорители за забележителен звук и вградена стойка за лесно гледане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

DVD развлечение в дланта ви

3,5-инчов кристално ясен цифров дисплей

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • Вградени качествени стерео високоговорители

  Вградени качествени стерео високоговорители

  Стерео високоговорителите дават висококачествен звук и ви позволяват да слушате свободно. Слушайте музика по всяко време и навсякъде с вградените стерео високоговорители, които дават удобството и радостта от музиката, просто при изключване на слушалките.

 • Малък брой бутони за опростено и лесно управление

  Този прост за използване портативен плейър е създаден за лесно боравене, докато сте в движение. Просто заредете диск в плейъра, за да се радвате на любимите си DVD дискове. С няколко бутона с едно докосване за лесно управление и пълна съвместимост с най-популярните DVD/VCD/CD дискове, можете да очаквате чудесно забавление, където и да отидете.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува