Портативен DVD плейър с двоен екран

  Портативен DVD плейър с двоен екран

  Забавлявайте се с вашите филми и игри, когато сте на път

  Пускайте вашите филми и игри в колата! Philips PD7032 има два 7-инчови/18-сантиметрови TFT LCD екрана, които ви позволяват да се наслаждавате на вашите DVD/DivX® филми, музика и снимки. Двата контролера за игри удвояват удоволствието от забавлението, когато сте на път. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен DVD плейър с двоен екран

18 см/7" LCD, Двойни екрани PD7032/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се с вашите филми и игри, когато сте на път

с два широки LCD екрана

 • Приложени адаптер и ленти за монтиране в автомобил

  Приложени адаптер и ленти за монтиране в автомобил

  Предлага се с удобни аксесоари за използване в автомобил за повече удоволствие от филмите, когато сте на път. Адаптерът за автомобил ви позволява да захранвате портативния DVD плейър от гнездото за запалка, а с ремъка за монтиране можете да го закрепите към облегалката за глава, за да гледат пътниците на задната седалка. Монтирането на портативния плейър сега е по-лесно от всякога.

 • Възпроизвеждане от CD, MP3-CD и CD-RW

  Възпроизвеждане от CD, MP3-CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • Разглеждане на JPEG изображения от диск с картини

  Разглеждане на JPEG изображения от диск с картини

  Показвайте JPEG снимките, записани на вашия диск. Възкресете своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Портативният DVD плейър Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD и CD – могат да се възпроизвеждат на DVD плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове.

 • TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

  Свържете слушалките си към това устройство Philips за по-лично слушателско изживяване, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимата си музика с чудесен звук, без да пречите на околните, като използвате слушалки.

 • Сертифициран за DivX за стандартно възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове, USB памет и други карти с памет за възпроизвеждане на вашето сертифицирано за DivX устройство Philips.

 • Пълно възстановяване при прекъсване на захранването

  DVD видео плейърът запомня докъде сте стигнали с гледането, ако го изключите или спре токът. Ако не сте сложили друг диск за гледане, плейърът ще продължи оттам, където е спрян филмът, когато заредите диска отново. Това прави живота много по-лесен!

 • Включен е AC/DC адаптер

  Този портативен DVD плейър се предлага заедно с AC/DC адаптер. Включете адаптера в електрически контакт и ще можете да включите вашия плейър веднага.

 • Включен компактдиск с игри за забавление веднага

  В комплекта на този плейър влиза подарък - компактдиск с игри за допълнително забавление. Просто поставете компактдиска с игри в дисковото устройство и се забавлявайте по време на пътуване.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува